Inspiration fra X Factor

download

Så I X Factor i går? Det gjorde jeg og synes simpelthen alle piger havde fået lagt sindssyg flot makeup – naturligt og understated, men perfekt ikke destomindre. Især Pernilles styling, som I ser på billedet (fra dr.dk), er jeg VILD med: den flotte satinmatte hud, de friske ferskenkinder og øjenmakeuppen, der bestod af mat neutral øjenskygge parret med en blød, men tyk sort eyeliner. Læberne var rimelig nøgne så vidt jeg kunne se og jeg tror nok der var nogle falske vipper involveret. Ikke noget revolutionært, men bare simpelt, klassisk og smukt. Det hele have sådan en vintage 50er feel som jeg elsker, især sammen med de bløde glamourøse krøller. En skam med T-shirten… men ok.

ENGLISH SUMMARY:

I loved the makeup of the Danish X Factor contestants yesterday – natural, flawless and understated. I was especially impressed by Pernille’s styling which had this 50ies vintage feel to it that I love: satin skin, peachy blush and soft, but bold eyeliner. That combined with the glamour curls was just LUSH! A shame with the T-shirt, but hey…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: