MAC Razzledazzler – the one that got away (I thought)

Nu lovede jeg jo på Facebook i morges i et rus af eufori, at der ville komme en anmeldelse af læbestiften der har kostet mig mange nerver i weekenden. Jeg havde taget MAC Razzledazzler på til Jenny Wilson koncerten i fredags (se her) og da jeg skulle friske op var den væk. Shock horror! Derhjemme blev lejligheden umgekrempelt men den var ikke til at finde nogen steder. Resten af weekenden blev tilbragt i dyb sorg og tvivl på min mentale raskhedsgrad der tillod at tage en LIMITED EDITION læbestift med i byen. Hvis nogen af jer har prøvet at få fingrene i MAC limited edition læbestifter ved I at det er tæt på umuligt, i hvert fald nogle kollektioner – ligesom All About Orange fra sidste sommer, hvor Razzledazzler er fra. Det er også lidt her den ligger – den kan nemlig ikke købes mere. Det  vil sige at en anmeldelse I bedste fald vil fremkalde et kedsomt “Whatever” hos jer da den jo ikke kan fås mere alligevel. Man holder jo hvad man lover, selv hvis det skete i en tilstand af eufori og utilregnelighed. I skal i hvert fald ikke snydes for et par billeder som jeg havde taget efter jeg fandt min precious som en ensom leftover fra Magasin webshoppen på Kongens Nytorv. Dont’t ask – ekspedienten kunne heller ikke forklare hvordan det lige kunne være.

MAC Razzledazzler

Hov, jeg glemte helt at fortælle at jeg fandt den igen i går da den lille møghund rullede glad og frisk ud af en håndtaske. Jeg havde nemlig besluttet mig i sidste øjeblik for at skifte taske i fredags. Og glemt alt om det. Also, viel Lärm um nichts…

MAC Razzledazzler

Jeg er glad for at have den tilbage selvom jeg ikke ville sige at det er en vanvittig unik farve: en lys fersken med medium dækkeevne og meget glans. MAC Coral Bliss og især Gotta Dash! er gode alternativer. Men de hedder ikke noget sejt som Razzledazzler.

ENGLISH SUMMARY

So I promised this morning in a slightly euphoric state of mind to review the lipstick that cost me a lot of nerves on the weekend. Long story short: I thought I had lost it at a concert, got a nervous breakdown, mourned it the entire weekend – until it happily rolled out of another handbag this morning as if nothing had ever happened – cheeky bastard! I had changed my handbag mind in the last second and had forgotten all about that. Thing is this lipstick is limited edition and it dawned on me as I was slowly getting back to reason and regular thinking patterns that a review would in the best case bore you to death. Well, one has to keep one’s promises so here are a few pics that I took right after finding my precious as a lonesome leftover in Magasin. The shade is not even particularly unique: a light, slightly corally peach with lots of shine. MAC Coral Bliss and especially Gotta Dash! are good alternatives. But they don’t have a cool name as “Razzledazzler”!

2 thoughts on “MAC Razzledazzler – the one that got away (I thought)

  1. Nuria says:

    Jeg følte sådan med dig, da den forsvandt! For LE makeup er altså ikke baaaare makeup 😀 Er glad for den er tilbage!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: