Nein Danke! Laura Mercier Mineral Pressed Powder

Velkommen til en ny kategori på bloggen: Nein Danke! Normalt skriver jeg kun om de produkter jeg synes godt om, og det jeg vil i det hele taget med bloggen er at dele erfaringer og spread the love. ABER: nogle gange ærgrer jeg mig så meget over et produkt at det ligesom også skal luftes. Dette vil jeg bruge Nein Danke! til. Det sker nok ikke særlig ofte for det er faktisk sjældent jeg oplever store skuffelser (resultat af nørderiet og mange timers indledende research på nettet), men en gang imellem føler jeg behov for at oplyse jer om nogle produkter der i hvert fald ikke skal kastes penge efter. Med alle Nein Danke! er det selvfølgelig meget muligt at jeg bare bruger produktet forkert og at det fungerer udemærket for andre, men jeg vil jo ligesom dele mine erfaringer med jer. Så hvis I er uenige (eller også enige) så smid en kommentar!

Laura Mercier Mineral Pressed Powder anmeldelse

Nein Danke! kandidaten i dag er Laura Mercier’s Mineral Pressed Powder. Jeg har aldrig prøvet så dårlig en pudder, den begynder med det samme at bygge sig op i ansigtet! Jeg ved ærlig talt ikke hvorfor jeg købte den da jeg allerede kunne se i butikken (Laura Mercier forhandles i Helle Thorup Spa) at den lagde sig dårligt på min hud. Jeg var dog påvirket af gode anmeldelser og ekspedienten som påstod at det var fordi jeg havde brugt en BB cream der var for fedtet… det var i øvrigt den samme der nogle uger før solgte en Silk Crème foundation i en helt forkert farve til mig.

Laura Mercier Mineral Pressed Powder anmeldelse

Tilbage til pudderen: den bliver “cakey” efter første brug, men efter 2 gange på en dag render man rundt med et klamt cakeface og synlige ujævnt fordelte pudderrester der har bygget sig op. Derudover virker den asket og grå (i hvert fald i min farve Real Sand) og får mig til at se ud som om jeg er fast inventar på en kirkegård. Til en pris af cirka 300DKK siger jeg bare: Nein Danke!

ENGLISH SUMMARY

Welcome to a new category on the blog! It’s called “Nein Danke!” and you can probably imagine what it is about. I usually only review products that I like, and in general want to “spread the love” and share positive stuff with you on the blog, but sometimes I just get angry at a product. That can either be because I am having a bad day and hate my face, but mostly because the product does not deliver. This will not happen too often as I tend to nerd around for hours on the web before I buy something, and am most times satisfied. However, in the the odd case out, I feel it would only be fair to let you know if and why I find a product disappointing – and possibly save you some money. In all cases it is very well possible that I simply do not apply the product in the right way or that it works perfectly on another person, in that case (or if you agree with me) let me know and drop a comment!

First “winner” of the catgory is Laura Mercier’s Mineral Pressed Powder which after only one application quickly goes rather cakey and certainly after two leaves you with a gross cakeface with product build-up in random places. I don’t even know why I bought it as I did see in store that it didn’t sit well on my skin, but I was apparently influenced by good reviews I had read and also by the sales person who insisted that this was because I had used a cream that was too greasy. Moreover, the shade I was matched to “Real Sand” is, despite being yellow-toned, rather ashy and grey and makes me look like … a living dead (and we are NOT talking Bella from Twilight).

2 thoughts on “Nein Danke! Laura Mercier Mineral Pressed Powder

  1. Nuria says:

    Det er så ærgerligt, når man bliver skuffet over et produkt! Men jeg synes det er super godt, at du deler dine erfaringer med os andre – også når de er dårlige 😉

  2. Det er jeg glad for du synes! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: