MAC Teddy Eye Kohl

 

MAC Teddy Eye Kohl

En af mine yndlings kohl linere er Teddy fra MAC: en mørkebrun med bronze shimmer i. Den går særlig godt til blå øjne pga den varme bronze tone i den. (Se evt mit indlæg om farvelære i makeuppen her.) Derudover er den meget alsidig og er lige flot på den våde kant, som eyeliner og på øjenlåget. Jeg kan bedst lide den rundt om hele øjet og tonet ud – det giver en sindsyg nem og hurtig øjenmakeup. Den holder ikke vanvittig længe på den våde kant, men jeg mangler endnu at finde en kohl der gør – har I nogle bud? Indtil videre synes jeg at dem fra Gosh holder bedst, men vil gerne prøve Urban Decay’s 24/7 glide-on shadow pencil.

MAC Teddy Eye Kohl

Her lige et billede med den på – og ikke andet på øjnene. Beklager den katastrofale mascara situation især på mit venstre øje, men billedet blev taget efter en lang dag. Til daglig ville jeg nok ikke lægge den på den våde kant, men jeg tænkte jeg skulle vise jer så meget af den som muligt.

MAC Teddy Eye Kohl

ENGLISH SUMMARY:

MAC Teddy Kohl, a deep brown with bronze-reddish shimmer particles, is one of my favourite eye pencils, especially for blue and green eyes. I like to smudge it around the eye, but would not apply it to the waterline for an everyday look, albeit shown that way on the picture. Please excuse the horrible mascara situation on my left eye, the picture was taken after a long day…

2 thoughts on “MAC Teddy Eye Kohl

    • Den har jeg også hørt meget godt om, især i nude, men var ikke klar over at den kunne fås på Asos og fandte den heller ikke i Tyskland. Så jeg havde accepteret mit skæbne og glemte alt om den. Tak for linket – endda på tilbud! Jeg har en fornemmelse at den kommer til at lande her snart i bronze og nude 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: