Ugens Lieblinge

Så er det søndag aften igen og en ny uge truer. Jeg har lige pakket makeup pungen til næste uge og kunne ikke lade være med at smide Lieblinge’ne fra denne uge ind igen, så glad er jeg for dem. Og de kommer her:

Ugens Lieblinge

MAC Paint Pot Groundwork

For tiden kan jeg godt lide en smokey brun og mat øjenmakeup som bliver en smule grungey. Groundwork er den perfekte farve for at bære looket i hverdagen inkl. på kontoret. Når man lægger brun øjenskygge under øjet kan det ske at det får en til at se lidt syg ud, men Groundwork er så upåtrængende at dette ikke sker. Det er en neutral lys/mellembrun som fungerer fint alene, men holder noget bedre når det sættes med pudderskygger. Den giver lige lidt definition og dybde omkring øjnene uden at man er ude i en seriøs smokey party eye. (Jeg elsker den forresten også som base for MAC Soba og Cork.)

Daniel Sandler Water Colour Blush Cherub

Da jeg prøvede denne for første gang kom der et højlydt “Wow!” ud til mit spejlbillede. Samme aften blev der straks bestilt 2 farver mere. Den fortjener sin egen anmeldelse når jeg modtager de andre farver, men jeg kan fortælle at den er enestående – meget anderledes end alt jeg har prøvet før. Rart stadig at kunne overraskes når man er en alter makeup junkie som mig.

L’Oréal Touche Magique Concealer 02

Jeg har haft denne før og genopdagede den i juleferien i DM (en slags tysk Matas). Jeg snuppede den i farven 02 Natural Beige og det jeg er så glad for ved den er den høje dækkeevne og at den kan anvendes til øjenområdet såvel som resten af ansigtet f.eks. rødme, urenheder etc. På en eller anden måde kan det sagtens lade sig gøre med denne tekstur og farve, både denne og den mørkere jeg havde før. Rart kun at skulle slæbe en concealer rundt og at makeuppen går hurtigere.

L’Oréal Mascara Volume Million Lashes Excess – whatta name

Endnu noget fra L’Oréal og igen en mascara som ikke var Liebe auf den ersten Blick. For min smag var den i starten for flydende, men nu at jeg har haft den åben i nogle uger, er den perfekt og giver den volumen jeg vil have. Uden klumper. Derudover synes jeg den er ualmindelig sort.

ENGLISH SUMMARY:

This weeks favourites convinced me so much that I threw them into my makeup bag for next week again. Here we go:

MAC Paintpot Groundwork: I am loving a grungey mat smokey brown eye at the moment and the neutral medium brownish Groundwork is perfect for that. It works well alone, but stays better when set with apowder eyeshadow.

Daniel Sandler Water Colour Blush in Cherub: When I used this for the first time I burst out into a “Wow!” addressed at my mirror image. The sam evening I orderes 2 shades more. This blush deserves its own review as soon as I have received them but I can say that it is different than any blush I have tried before. 

L’Oréal Touche Magique Concealer: This concealer has great coverage without creasing and I particularly love that it works equally well for undereyes and blemishes.

L’Oréal Mascara Volume Million Lashes Excess: I found this too wet right after opening but now after a few weeks it’s perfect. Great volume without clumps and an extraordinarily deep black.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: