Noget der virker: Estée Lauder Advanced Night Repair II

IMG_1725

Nogle gange kan det være svært at se om et hudpleje produkt rent faktisk gør en forskel. Jeg har altid haft svært ved det og baserede mine vurderinger mere på udelukningsprincippet, dvs hvis en creme eller rens gav mig tør, fedtet, rød eller uren hud var den ikke noget for mig. Så læser man sig frem til nogle gode ingredienser, men der er sjældent rent faktiske udslag på den positive side at se. Det er der dog i den grad med Estée Lauders Advanced Night Repair – i den relancerede version. Jeg havde fået en prøve og forventede ikke nogle underværker da jeg smurte det på om aftenen før fugtcremen efter en forholdsvis dårlig hud dag med rødme, små urenheder og tørre pletter. Om morgenen vågnede jeg og tænkte: Hold da op, hvorfor ser din hud så frisk, jævn og ren ud…? Jeg havde nemlig glemt alt om at jeg havde prøvet serummet. Om aftenen gik det så op for mig da jeg fandt prøven ved siden af min natcreme. Et lettere euforisk moment i mit liv at kunne erkende at det ikke var et tilfælde men muligvis kunne gentages! De følgende morgener bekræftede min formodning og der var kun en ting at gøre- in den sauren Apfel beißen og at købe den. Den store flaske. Det var i August 2013.

IMG_1734

Det kan være svært at tro på noget der lover alt det gode samtidig, og alt for ofte er der en skuffelse og spild af penge i vente. Ikke her – dette serum LEVERER! Huden virker fornyet, repareret, blød, fugtet og i god balance om morgenen – alt det  gode samtidig. Den beroliger min følsomme, generelt usamarbejdsvillige møghud samtidig med at den går ind som en emsig Heinzelmännchennisse, rydder op i den om natten og efterlader en bedre version af den. Jeg er især vild med effekten den har på urenheder og rødme som bliver synligt dæmpet. Om effekten på rynker kan jeg ikke rigtig udtale mig da jeg med min 32 år heldigvis ikke har nogen “situation” endnu. Efter min mening er Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (der fik I lige hele navnet) ikke et decideret anti-aging produkt, men et allround talent der bringer det bedste frem i alle hudtyper og arbejder i de problemområder man nu har.

Serummet blev reformuleret i midten af sidste år, hvor der blev fjernet mineralolien (yay) or indholdsstofferne blev i det hele taget opgraderet og forbedret. Blandt andet blev der lagt mere vægt på “purifying” funktionen, at tage skraldet ud – og jeg kan skrive under på at det er noget serummet kan. Den indeholder ikke parfume, til gengæld masser af antioxidanter og hyaluronsyre. We like.

Jeg var stoppet med at bruge ANR serummet i et stykke tid til fordel for et andet produkt, men da jeg vendte tilbage til den kunne jeg slet ikke forstå jeg havde ladet den ligge.

Kan fås i Matas eller med fordel i duty-free (købte det på færgen til Tyskland), hvis i skulle ude at rejse.

Jeg bliver IKKE betalt for at skrive det her. Jeg kan ellers ikke engang lide brandet.

ENGLISH SUMMARY:

Sometimes it is hard to tell if a skin care product really makes a difference. Despite having read lots of good and bad ingredients, I am mostly grateful if a product does not make my skin worse because most products simply are no miracle workers. BUT, brace yourselves, I managed to find one anyway. The Estée Lauder Advanced Night Repair serum in the reformulated version can do it all – hydration, softness, suppleness, even skintone, clearing up, reduce redness. First time I used this I was shocked when looking in the mirror, especially as I had not expected much. I had even forgotten I had used a sample of the serum the night before. It’s like a little elf coming in at night fixing your skin up and leaving a better version of it behind. Do try it if you get the chance, I believe it gets the best out of every skin when used under the right moisturiser for your skin type. 

I am not paid to write this, I don’t even like the brand.

4 thoughts on “Noget der virker: Estée Lauder Advanced Night Repair II

  1. kathi says:

    Fuldstændig enig! Ønskede mig den til jul fra min mor (mærkeligt nok selvom jeg hverken kan lide brandet eller troede på at den virker), men var altså bare overrasket hvor god den er!

  2. Nuria says:

    Jeg har fået ret mange små prøver på det produkt efterhånden, og jeg er VILD med det! Jeg har bare endnu ikke taget mig sammen til at betale prisen for den fulde størrelse 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: