Isadora Twist-up Gloss Sticks

IMG_1713

IMG_1715

Hvis I skulle have noget time to kill i Magasin, kan jeg anbefale jer at kigge på Isadora standen, og nærmere deres Twist-up Gloss Sticks. En sammenligning med Clinique’s Chubby Sticks ville være oplagt – I kan selv se de ligner hinanden, men ærlig talt er jeg blevet lidt træt af netop denne sammenligning da læbestifter i denne format efterhånden er helt standard hos de fleste mærker. Jeg er heller ikke kvalificeret til at udtale mig om det da jeg aldrig hoppede med på chubby stick bølgen – wow, en hype jeg ikke kom med på! Syntes bare de virkede småkedelige og smagte dårligt. Så har vi fået det afklaret. Det var mest farverne der dragede mig ind, der er lidt af hvert, men især de baby-pastel-lyserøde nuancer er total schön, efter min mening.

Farven har mellemstærk dækkeevne og gloss effekten er der, men ikke på den skinnende måde som i en lipgloss. Læberne får bare en flot glans. Den perfekte Begleiter til hverdagen. Jeg har meget tørre læber for tiden, især om aftenen, og så bliver det svært at bære nogen som helst farve. Læbestifterne hedder “lip filler” i beskrivelsen på tuben, og fylder faktisk også rigtig flot linierne på halvtørre læber ud, men efter en lang dag med masser af snak, radiatorluft og diverse cykelture gennem kulden duer de heller ikke.

Konsistensen rammer en god balance når det gælder stickiness vs. holdbarhed og produktet indeholder hyaluronsyre såvel som peptider, der plejer læberne. Jeg har oplevet at de her fætre holder læberne længere fugtet end en del andre, men ikke noget at skrive hjem om. Når læberne er tørre, skal der bare ordentlig pleje på alligevel – og ikke nogen læbestift.

Sorbet (fra den nuværende forårskollektion)

Den mest gennemsigtige af de tre: en neutral ferskenfarve med en del utrolig flot lyserød shimmer i.

IMG_1721Isadora Twist-up gloss stick nectar

Sugar Crush (03)

Min yndling af de tre. En lettere køligt baby lyserød.

IMG_1719Isadora Twist-up gloss stick

Pink Lady (04)

En medium varm pink.

IMG_1723Isadora Twist-up gloss stick pink

Billederne er taget om aftenen…sorry!

Magasin i øvrigt er de eneste der forhandler det svenske mærke i Danmark. Gloss Sticks’ene koster 129 DKK.

ENGLISH SUMMARY:

If you have some time to kill in Magasin some day, check out these chubby-stick format lipsticks from Isadora. I find the colours lovely, much nicer than the Clinique originals’. They are not too glossy, but contain a rather pretty shimmer. They do moisturise the lips (hyaluronic acid and peptides are on the ongredient list), but if you, like me, get rather dry lips during the day, skip any listick and go for a lipbalm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: