Naked 3 øjenskygge paletten – tried and tested

Som jeg nævnte i går har jeg efterhånden fået testet Urban Decay’s Naked 3 øjenskygge palet godt igennem og vil lige dele min tanker om den med jer. Efter at have brugt den en del gange i juleferien havde jeg den med i makeup pungen som de eneste øjenskygger i sidste uge og brugte dem derfor hver dag.

Her får I lige paletten en gang til i al dens herlighed:

Naked 3 øjenskygge pallet

Naked øjenskygge 3 pallet - 2

Når man ikke har andet at blande med kan begrænsningerne af sådan en palet hurtig blive tydeligt men jeg må sige at siden farverne allesammen er holdt i en form for lyserød er paletten utrolig afstemt i sig selv og man står ikke og mangler noget. Ja, ok, hvis det var op til mig så kunne jeg godt have tænkt mig en lys og mere neutral shimmer farve og en mat i en mørkere farve til den ydre kant. Imidlertid kan man skabe mange forskellige udtryk og være sikker på at farverne passer til hinanden uanset hvordan de kombineres. I det hele taget er det lidt hårdt med en hel uge med lyserøde-lilla-taupe agtige øjenskygger da jeg elsker mine bruntoner, men det kan man jo ikke holde imod paletten.

Kvaliteten af øjenskyggerne er overbevisende i cirka 80% af tilfældende. Dem med glitter i, dvs Trick, Dust og Buzz er ikke særlig bløde eller pigmenterede og man må være omhyggelig med påføringen da de drysser en del og man risikerer at rende rundt med glitter i hele ansigtet. Særlig ærgerligt med Trick som efter min mening er den flotteste farve i paletten.

Det jeg elsker ved paletten er at den indeholder en del skygger der fungerer fantastisk i sig selv som smokey eye eller bare over hele øjenlåget. Her tænker jeg især på Liar, Factory, Mugshot og Darkside. Man kan evt smide en af de matte skygger Limit eller Nooner i globelinien og så står man med en flot øjenmakeup. Highlighter skyggen, den første i paletten og helt lyse (Strange) er jeg også ret tilfreds med da der ikke er overdrevet shimmer i dvs man ligner ikke en fra 80’erne der er faret vild i nutiden. Derudover kan den udmærket bruges som base for resten af makeuppen.

Penslen der følger med er anstændig og fungerer fint på dage hvor man ikke er ud efter 100% perfektion (de fleste dage for mit vedkommende).

I skrivende stund er den desværre udsolgt igen hos lookfantastic, men så vidt jeg kan se får de den på lager med jævne mellemrum, men man skal være hurtig.

Er der nogle af jer der har fået fat i den? Hvad synes I?

ENGLISH SUMMARY:

Last week these were the only eyeshadows I had in my makeup bag and by now I have tried and tested Urban Decay’s Naked 3 pallet properly. I do love it since the shades really are made for each otherf and you can never go wrong with the combinations. What I love about this pallet is that it contains a number of shades that go perfectly on their own as a wash all over the lidt or a smokey eye (Liar, Factory, Mugshot and Darkside). If you throw one of the matte shades in the crease (Limit or Nooner) you are set with a lovely eye makeup. I also like the highlighter shade Strange as it does not contain too obvious shimmer and works well as a base for the other shades. The negative is that the glitter shades (Trick, Dust and Buzz) are quite dry and poorly pigmented. They also have some fall-out, so watch out when applying – you don’t want to end up with glitter all over your face. The brush inside is decent and works fine on days when you are not too concerned about perfection. Has any of you gotten their hands on it? And what do you think?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: