Ugens Lieblinge

God søndag allesammen! I denne uge har Ugens Lieblinge har været nogle gamle bekendte og en nyling.

IMG_1836

Naked 3 paletten

Jeg har faktisk ikke fået brugt min Naked 3 palet specielt meget siden jeg har fået den for nogle måneder siden (læs evt her), så i denne uge skulle det være da det var de eneste skygger jeg tog med i makeup pungen. I det store hele har det været en succes, men jeg vil skrive lidt mere detaljeret om det i morgen. Hvis man er til lyserøde-lilla-taupe nuancer er paletten et hit!

Maybelline Brow Drama

Nylingen. Der har været rimelig meget snak omkring denne brynmascara fra Maybelline og jeg hopper jo altid på en god gammel hype. Dette er en brunfarvet mascara til bryn med en rund børstekugel (tænk morgenstjerne) på toppen af børsten som gør det nemt at rede brynene igennem uden at klistre dem til med for meget produkt. Jeg synes den er supergod i hverdagen hvor jeg har brugt den som det eneste produkt, dvs uden yderlig markering af brynene. Den giver en smule definition på en naturlig måde samtidig med at den holder styr på mine genstridige bryn. Den gør det hele på en god, men ikke chokerende utrolig enestående superfantastisk måde. Farven passer godt til mine bryn, som dog efterhånden trænger til en farvning igen. Den er muligvis for lys bagefter, vi får se.

Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Jeg har skrevet om denne før i Ugens Lieblinge og jeg hiver den stadig frem – lidt på skift med Rimmels Wake me up concealer. Jeg er meget glad for dem begge, men vil gerne få den opbrugt snart da den er temmelig lys og jeg satser stærkt på noget forårssol (håbløs optmist, jeg ved det). I forhold til den fra Rimmel indeholder den lidt mindre glød og holder en smule længere.

Elf eyelid primer

Denne har jeg haft i et stykke tid og det er et af de få produkter fra Elf som jeg ikke har smidt ud. Jeg havde bestilt en held vild masse Elf på et tidspunkt men kom efterhånden til at smide næstend et hele ud da kvaliteten bare ikke overbeviste mig. De ting jeg beholdte er dog nogle rigtige skatter. Fx denne eyelid primer – det er denne fra standard serien, ikke den mineralske. Hvis jeg skulle sammenligne med den famøse Urban Decay primer potion, so foretrækker jeg faktisk denne da den udjævner den naturlige farve på øjenlåget bedre. Ellers holder den stensikkert på øjenskygge igennem en hel dag og forstærker effekten af skyggerne mindst ligeså godt som Urban Decays stjerne. Og det hele til en fuldstændig latterlig penge. Har I nogle Elf produkter I kan anbefale?

ENGLISH SUMMARY:

This week’s favourites featured the Naked 3 pallette, which I will go into more detail with tomorrow, the Maybelline Brow Drama, a solid coloured brow mascara for a natural look, which for once does not deposit too much product in your brows, the Maybelline Age Rewind concealer, which I have written about before and the Elf eyelid primer, which is one of the only Elf products I rate – ir seriously works just as well as the infamous Urban Decay primer potion – and costs a fraction of it. In fact, I even prefer it as it covers uneven skin tone on the lids.

5 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. Nuria says:

    Ih, nogle fine produkter! Jeg har faktisk selv alle fire, og er super glad for dem alle 🙂

  2. Julie says:

    Jeg må prøve den eyelid primer – min øjenmakeup forsvinder altid i løbet af dagen. Hvad er de andre Elf produkter du beholdt? (Jeg kan jo ligeså godt købe lidt mere med – nu når det er så billigt) Super fin blog du har!

    • Mange tak!! Jeg beholdte deres løse mineralske øjenskygger- de er fantastiske omend lidt upraktiske. Deres mineralpudder foundation er også fin. Ellers har de nogle gode lipgloss hvis du er til det (glossy gloss). Jeg bruger ellers flittigt den sorte blush pensel. Der er mange der er glade for contouring kittet, synes bare der er meget store glimmer partikler i. Men det er bare hvad man er til. Det samme gælder for deres blushes. Ellers var der en creme highlighter palet med 4 forskellige toner der er rigtig god. Tag for guds skyld ikke deres gele eyeliner, highlighter sticks eller de hvide pensler…Det er lidt en jungle med deres produkter… 🙂 De har 50% og gratis fragt i øjeblikket så skynd dig 😉

    • Hov kom lige i tanke om at deres lustrous eyeshadows, creme øjenskygger, skulle være gode, men har ikke prøvet dem selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: