Fest makeup med Lady Danger

img_1670-e1390772004714 img_1674-e1390772090385

Det her var fest makeuppen i lørdags hvor jeg var til lidt forskellige fødselsdage. På læberne er MAC’s Lady Danger, en mat orangebaseret knaldrød.

Tip: Da orange er komplementærfarven til blå, er orangebaserede læbestifte særlig gode til at fremhæve blå øjne.

På øjnene lagde jeg en brunlig neutral makeup med sort eyeliner. Hertil brugte jeg MAC’s paint pot i Stormy Grey som base. Ovenpå den brugte jeg MAC pudderøjenskygger: Sable på øjenlåget, Swiss Chocolate i globelinien, tonet ud med Brulé, Ricepaper i indre øjenkrog og Amber Lights under øjet ved vippekanten. Jeg afsluttede med et ordentligt streg af sort gelé eyeliner (MAC Fluidline i Blacktrack) og masser af mascara. Elsker den slags pinup agtige makeup.

img_1683-e1390772061625 img_16951-e1390772996944

ENGLISH SUMMARY:

This was my makeup on a night out on Saturday. On my lips I am wearing MAC’s Lady Danger, a matte and bright orangey red. SInce orange is the complementary colour to blue, orange lipsticks really make blue eyes pop. On the eyes, I am wearing MAC’s paint pot in Tailor Grey as a base with 3 MAC powder eyeshadows on top: Sable on the lid, Swiss chocolate in the crease, blended out with Brulé, Amber Lights on the lower lash line, and Ricepaper in the inner corner. I finished the whole thing with a medium thick black gel eyeliner and a ton of mascara. Love these pin-up inspired make up looks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: