Ugens Lieblinge

Så er Ugens Lieblinge tilbage efter en længere fase uden faste makeup vaner. Yndlingene i sidste uge brugte jeg faktisk hver dag – med god grund, de er nemlig virkelig i orden.

Ugens Lieblinge

Clinique High Impact Extreme Volume mascara

Nu at jeg har haft denne mascara i et stykke tid og den er blevet lidt mere fast kan jeg godt forstå hvorfor den er så populær. Den giver volumen uden klumper og separerer samtidig vipperne. I starten var den lige lovlig tynd for at kunne give tilfredsstillende volumen, men nu er den helt rigtig. Det jo ikke er meningen når man køber en ny mascara at den skal ligge i nogle uger så jeg kommer ikke til at købe den igen. Man skal kun beholde mascara i 3 måneder så jeg bliver desværre snart nød til at kassere den. Fås i Matas eller til en god pris her.

Tip! Husk at tørre lidt af mascaraen af på en papirklud når du tager børsten ud, så bliver resultatet meget flottere! Jeg troede også først det var noget vrøvl og spild men det virker! Det gør sig gældende for alle mascaraer.

MAC Face & Body foundation NC20

Jeg skrev om denne i går. Den perfekte hverdags foundation med let dækkeevne, der gør det umulige: give pæn hud uden at ligne foundation. Brugt hver dag med lidt af min Gosh BB pudder i T zonen. Fås i 2 størrelser i MAC.  (50ml til 225DKK, 120 ml til 295DKK)

NARS Madly blush

En ferskenbrun blush med liiiidt shimmer der går til alt, seriøst. Man behøver ikke engang bronzer eller highlighter. Den fortjente også sin egen anmeldelse, se evt her. Bestilte min her.

Rimmel Wake me up concealer

Denne har også været i ugens Lieblinge før, men jeg kan bare ikke lade være med at bruge den. Den giver lys OG dækker i øjenomgivelserne og tryller træthed bare væk. Den skal sættes med lidt pudder da den ellers skrider efter nogle timer. Den indeholder peptider der øger kollagenproduktionen i huden og dermed mindsker fine linier. Was will man mehr? Fås i Matas eller til en god pris her.

Purely Professional leave in treatment 1 (og en ekskurs til silikoner i hårplejen)

Det tog mig lidt tid at sætte pris på denne. De første gange brugte jeg simpelthen for meget som gjorde mit hår fedtet, derefter brugte det for lidt, så det var filtret… Som baggrund vil jeg lige forklare at jeg er i gang med at skære ned på silikoner i hårplejen fordi mit hår er blevet tørrere siden jeg begyndte at bruge såkaldte hår”olier” som i virkeligheden er ren makeup for håret. Silikonerne er hovedinholdsstof i de fleste, såsom Moroccan Oil, og lægger sig som en plastikpose rundtom hårstråene uden rent faktisk at pleje, nej, de lukker ligefrem af for at de gode plejestoffer kan trænge igennem ind til håret. Silikoner gør ganske vist håret blødt og nemt at rede ud, men på lang sigt gør man ikke sit hår nogen tjeneste. Man kan benytte sig af clarifying shampoo en gang om ugen for at fjerne silikoneresterne, men hvad er pointen hvis man så klistrer det til med det samme…?

Denne treatment er uden silikone og indeholder hovedsagligt kokosolie, som er den eneste olie der er påvist at have en positiv plejende effekt på hår. Læs evt Pudderdåsernes yderst interessante indlæg om emnet. Derudover er den uden parfume, parabener og ifølge Purely Professional en minimal mængde konserveringsmidler. Der bliver brugt Phenoxyethanol til konservering, som er et alternativ til parabener, men ikke ligefrem sundere. Det er dog det sidste indholdsstof på den dejlig korte ingrediensliste så vi taler vist om en virkelig lille mængde. Med den rigtige dosering er denne her SKØN at bruge og jeg bilder mig ind at mit hår allerede har det bedre.

ENGLISH SUMMARY

Weekly favourites are back after a while without regular use of makeup. This week I have been loving:

Clinique High Impact Extreme Volume mascara: This one is just right now after it has been open for a bit and hot a little thicker and more volumising. I am afraid I will have to throw it out soon since mascaras should be replaced after 3 months. Remember you get the best results when wiping excess off the wand befor using it. It really works!

MAC Face & Body Foundation: Perfect everyday foundation with low coverage that actually looks like skin. I have reviewed this here.

NARS Madly blush:  I also wrote about this lovely apricot-brownish blush this week. It goes with every look and skin tone I’d say.

Rimmel Wake me up concealer: A slightly illuminating concealer with good coverage for the undereye area. Needs to be set with a bit of powder as the staying power is not the best. Contains peptides to increase collagen production and thereby reduces fine lines.

Purely Professional Leave-in Treatment 1: A silicone free leave in treatment that does its job nicely when applied in the right amount. I am trying to avoid silicones in my hair lately because I feel my hair got dryer since I started using so-called hair “oils” such as Moroccan oil. Silicone in general forms a layer, like plastic bag, around your hair so that moisture and nourishment cannot penetrate this layer and the hair dries out inside the “plastic bag”. When using silicones, it is important to use a clarifying shampoo once a week to remove all product residue. But what’s the point if you then cement it again with a hair oil..? Main ingredient is coconut oil which is the only thing that has been proven to have a repairing effect on hair. No perfume or parabens either. Phenoxyethanol is used as an alternative to parabens in many beauty products in the wake of the paraben hysteria, but not necessarily less harmful. However in this product, it is the last ingredient on a pleasantly short ingredient list.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: