MAC Face & Body Foundation

IMG_1662

Den hypede MAC Face & Body Foundation. Jeg troede aldrig den ville være noget for min hudtype eller smag, og nægtede ligefrem at overhovedet se på den. Indtil den dag jeg prøvede at købe en MAC Pro Longwear foundation og forlod Magasin med denne her i tasken. Det er en tynd, vandbaseret og meget glowy foundation med let dækkeevne. En beskrivelse der aldrig ville få mig til at ville prøve en foundation. Jeg kan lide en satinmat finish og mindst medium dækkeevne da min hud skinner i løbet af dagen og har en ret uflaterende rødme. Allerede på ansigtet af den søde MAC dame kunne jeg se et stort tvivlende spørgsmålstegn da jeg sagde jeg ville købe en Pro Longwear in den rigtige farve. “Men du har da tør hud?” Hm jo, altså jeg kunne godt se at der er nogle tørre pletter men men men den fedter altså i løbet af dagen og Face & Body er ikke noget for mig da! Hun fik overtalt mig til at prøve Face & Body på en side af mit ansigt og Pro Longwear på den anden. Og hold op hvor ligger Face & Body bare pænere og blender bedre ind i huden! Jeg var solgt. Det var en lille flaske Face & Body i C2 også. Min hudtype er dog et endnu større mysterium for mig nu end før, men det er en anden historie.

IMG_1658

(Jeg ved ikke lige hvorfor jeg har sådan en lyserød grisehånd på billedet, men farven er spot on, tro mig.)

Denne foundation kan det som ingen kan: at se ud som hud – bare i en bedre udgave. Der skal stadig bruges concealer, bevares, men huden bliver virkelig fint jævn og ensartet hvilket jeg aldrig havde forventet af en let og tynd foundation. Finishen er som sagt meget glowy og olierede hudtyper burde nok lægge et strøg pudder i T zonen men den er vandbaseret og det betyder at den faktisk er velegnet til fedtet hud også. Jeg trænger til 1-2 touch ups i løbet af dagen med pudder, men sådan er det altid.

Personligt vil jeg bruge denne her til hverdag da jeg godt kan lide noget mere “flawless” om aftenen. Påstanden at den kan bygges op til medium dækkeevne kan jeg ikke bekræfte, jeg var i hvert fald ikke i stand til at lægge den i flere lag uden at ødelægge det nederste. Nogle der har et bud på hvordan det kan lade sig gøre?

ENGLISH SUMMARY:

After being convinced that this hyped foundation is not for me or my taste in foundations, a MAC assistant convinced me to try it (I was actually shopping for a Pro Longwear one) and I was sold immediately. So was a smalle bottle of MAC Face & Body in NC20. It is a thin, waterbased and very glowy foundation with low coverage. It can do the impossible: look like skin, just in a better version. It really does beautify your skin blurring pores and evening out the skintone. Slight redness is easily concealed, but not dark cirkles or spots. Oliy skin types may want to set this with some powder in the T zone. This is the perfect everyday foundation in my book while I like something more flawless on evenings out. (Please ignore my pink piggy hand in the pic above, the shade IS spot on, believe me!)

2 thoughts on “MAC Face & Body Foundation

  1. Kathi says:

    wow, har faktiskt i labg tid søgt en hverdags foundation efter denne beskrivelse! men fås den kun i én farve? jeg er så bleg så er lidt bange for at jeg alligevel se ud som “angemalt” hvis den er for mørk

  2. Nej nej, (clap your horses, haha) MAC har et kæmpe udvalg af farver fra rigtig lys til meget mørkt – og alle med varme eller kolde undertoner. Jeg vil gætte på du skal bruge N1, men prøv at tage i MAC (Magasin, eller Købmagergade for dig, der bor i København) og blive farvematchet. Og be’ om en prøve du kan tage med hjem, det kan man godt. Med denne her i den rigtige farve kommer du HELT sikkert ikke til at se “angemalt” aus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: