Mad about Madly

IMG_1549NARS Madly blush

God fredag allesammen! Vil lige vise jer en blush fra Nars: Madly. Det er en ferskenbrun med en smule shimmer i og er det perfekte one-stop produkt da den forener highlighter, blush og bronzer i et. Jeg har stort set brugt den hver dag siden den ankom i sidste uge. Jeg er overbevist om at den passer til alle hudtoner og så går den også fint med alt fra røde læber til smokey eyes med eller uden farve da den er så neutral. Den varmer ansigtet rigtig fint op og giver den rigtige mængde farve for at stadig se frisk ud, men ikke overdone. Nars blushes er generelt af meget høj kvalitet – bløde, holdbare og pigmenterede. Jeg påfører den helst med min Wayne Goss børste 2 og på et lidt større område på kinden end normal blush. Tag et kig i Sephora eller online – jeg bestilte den faktisk uden at have set den i virkeligheden og blev godt nok ikke skuffet!

NARS Madly blush

NARS Madly blush

ENGLISH SUMMARY:

Happy Friday everybody! I just wanted to show you my new-ish blush from Nars in Madly. It is super versatile and goes with absolutely every skintone, make-up and outfit. Another great thing about this blush is that it combines 3 products in one: highlighter (subtle shimmer), bronzer (brown tones) and blush (peach tones). Recommend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: