Sminkestationen

Sminkebord sminkestation vanity makeup opbevaring

This is where the magic happens. Jeg har opgraderet sminkebordet. Desværre glemte jeg at tage et før-billede, var simpelthen for ivrig… ganz toll, Maike! Jeg kan oplyse at der stod så mange ting på det efterhånden lidt medtagede bord at det næsten ikke var muligt at arbejde. Der er kommet en tredje lampe over spejlet, som på mystisk vis er mørkere end de andre to (irriteeerende!), selvom det er præcis den samme model fra Ikea. Derudover malede jeg (læs: manden) træbordet hvidt. Så kom der også et lille spejl på siden af væggen så det er nemmere at se hvad der foregår på ens hoved. Sidst, men ikke mindst kom det hvide skuffeelement op da jeg seriøst var ved at løbe tør for plads og nærmest ikke kunne proppe alting ind i plastikelementet (fra Muji). Eller rettere – jeg kunne godt, men var ved at miste overblikket. Jeg kan godt lide at have tingene spredt ud frem for stablet ovenpå hinanden sådan at man kan se, svælge og blive inspireret. Ordnung muss sein! Nu er sagerne overskuelige og sorteret efter produktkategori og farver i bedste tyskermanér. Det lille projekt var også en fin mulighed for at få ryddet op i tingene og smide det ud der var blevet for gammelt eller bare ikke brugt nok. Hele molevitten står i øvrigt i et hjørne i soveværelset.

Husk at opbevare kun det mest essentielle på badeværelset da luftfugtigheden nedsætter holdbarheden og kvaliteten af skønhedsprodukter, især pudderprodukter såsom blush, øjenskygge og natürlich pudder!

Sminkebord sminkestation vanity makeup opbevaring

ENGLISH SUMMARY:

I have revamped my vanity and makeup storage! Unfortunately I forgot to take a before picture…the eagerness…! I needed more drawers to keep the overview of products and shades so the white element from Ikea was added to the existing one from Muji. Also a nice opportunity for a due cleanout. I (read: the hubby) also painted the table white, added the top lamp and the little mirror on the side. Remember only to keep your essentials in the bathroom because the humidity can damage the products and make them go off, especially powder products!

8 thoughts on “Sminkestationen

 1. Trine says:

  Det ser bare herre godt ud! Ville helt vildt gerne have sådan ej spejl med lys i, forstår slet ikke hvordan jeg kan undvære det 😀

 2. Hvor er det bare flot skabt, Maike! Gid, det var mit!!! Jeg har netop de traditionelle kurve på badeværelset, hvor alting roder og hvor det sikkert har det for varmt og fugtigt. Well done!!!!

  • Mange tak, Tine! Ja, det er mit lille paradis, desvarre bruger jeg slet ikke så meget tid her som jeg ville. Tillykke i øvrigt med nomineringen, total sejt! Har selvfølgelig stemt og krydser fingre for en velfortjent første plads!

 3. Natasha says:

  Hej,

  Kanon flot sminkebord! Kan du oplyse hvor det store spejl på væggen og bordpladen er fra?

  • Hej Natasha, mange tak 🙂 Spejlet og bordpladen er fra Silvan. Bordpladen fik vi skåret til der og jeg malede den hvid. Er du i gang med at bygge sminkehjørne? 🙂

 4. Signe says:

  Super flot, bliver helt inspireret!
  hvilket materiale er bordpladen af, og kan ikke lade vær at undre mig – er den stabil nok, selvom der ikke er nogle ben på? 🙂
  Hvor er din stol fra, og hvad er cirkaprisen?
  super lækker blog du har dig 🙂

  • Tak skal du have!! Bordpladen er træ, husker ikke hvilken træsorte, og malet hvidt. Det holder super godt med de 3 metalkroge nedenunder. Jeg havde meget mere stående på den og den var ganake upåvirket 🙂 Stolen er fra Eames, kobt til ca. 2300 i Illums Bolighus. Håber det hjælper 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: