FOTD: Kom nu forår!

Hold op hvor kan man blive træt af kulden og mørket, og ikke mindst vinter makeup! Gå nu væk med de bærfarvede læber! Jeg er helt klart mest til typiske forårsfarver i makeuppen med masser af koral, lyserød og fersken og ville helst bruge dem igennem hele året. Det virker bare lidt upassende når de er sammenblandet med sne og strik og juletræer. Men pyt med det, i dag blev der givet gas med peachy pinke kinder og lyserøde læber. Mon det gjorde indtryk  på foråret så det skynder sig lidt på vej?

IMG_1587

Ansigt:

Base: Max Factor CC Cream medium

Concealer: Rimmel Wake me up 003

Blush: The Balm Frat Boy

Highlighter: The Body Shop Warm Glow

Læber:

MAC Pink Pearl Pop

Øjne:

MAC Fluidline i Rich Ground

Wet n’ Wild Comfort Zone palette (den lyseste)

Maybelline Falsies mascara

Følger I årstiderne med makeuppen?

ENGLISH SUMMARY

Go away snow, cold and berry lips and come spring and spring makeup! Corals, peaches and pinks are clearly my favourite colours in makeup, but seem out of place in the middle of dark winter. Today I did not care about that and tried to bring some spring into the day, if only with my makeup. Do you follow the seasons with your makeup?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: