Nytårs look

IMG_1237

Det er sådan mit første forsøg med pin curls endte. Nytårsaften får jeg altid lyst til vintage bølger og glamour. Youtube havde informeret mig om at efter at give hårtotterne en tur med et stort krøllejern sætter man kringlerne op med en hårnål og lader dem køle af. (Her opstod facebook billedet som I måske så.) Jeg var fint tilfreds med resultatet men det holdt desværre ikke hele aftenen – ok den varede også 12 timer – jeg havde heller ikke puttet noget styling creme i da håret blev vasket om morgenen fordi det hele opstod meget spontant. Normalt ville man nok lægge en pin-up makeup til den slags 40er/50er hår, men jeg gad simpelthen ikke vedligeholde røde læber hen over 7 retter og …utallelige… drinks. Derfor gik jeg efter en blå-grå smokey eye med lidt glitter på. Vil I høre nærmere om makeuppens detaljer? Så laver jeg et indlæg om hvordan og hvorledes og hvilke produkter.

Jeg håber I kom godt ind i 2014!

Nu skal jeg hvile mig igen.

IMG_1240

IMG_1233

ENGLISH SUMMARY:

So this is how my first pin curls turned out. Newyears’ I somehow always feel like vintage waves and glamour, however I decided to go for a blue-grey smokey eye with glitter instead of a pin-up makeup that would be natural for this kind of hairstyle. I simply did not feel like maintaining red lips throughout 7 courses and innumerable drinks. Since the whole thing came up quite spontaneously and I did not put any styling cream into my hair when I washed it in the morning, the curls did not last throughout the night. Lesson learnt. What do you think? Hope you had such a fun night as I did.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: