Friske kinder med Bourjois cream blush

Hej med jer! Er I klar til nytårsaften? Jeg er alt andet end klar, vi fik først i dag arrangeret det hele efter vi kom hjem fra en dejlig tur til Deutschland og nu må jeg trylle et outfit frem – ahhh. Det bliver nok den samme kjole jeg havde på til 20er/30er julefrokosten jeg skrev om for et par uger siden (psssht). Jeg kan ellers godt lide at have en lang overvejelsesfase om outfit, makeup, hår og deres sammensætning osv til større arrangementer, men nu er det hvad det er og det skal nok blive godt.

Dette indlæg handler dog ikke om nytårsmakeup inspiration, men om noget jeg er blevet fuldstændig tosset med på det seneste: cream blush! I kunne måske fornemme det efter mit indlæg for nyligt om Youngblood’s cream blush. Der er mange forskellige konsistenser og finishes af cream blush, nogle er mere creme agtige og dermed skinnende, mens andre nærmest bliver til pudder på huden. De (allerfleste) har dog til fælles at de ser noget mere naturlige ud på huden frem for pudderagtigte, derfor er de perfekte til vinteren hvor huden er lidt mere tør end om sommeren. De fire blushes jeg vil vise jer her falder mest i den sidste kategori, og jeg har brugt dem flittigt de sidste par uger.

Bourjois Cream blush

01: Nude Velvet, 02: Healthy Glow, 03: Rose Tender, 04: Sweet Cherry

Bourjois Cream blush

Mærket Bourjois kan vist ikke købes i butikker i DK, men kan bestilles på Asos. De findes i 4 farver, og jeg bestilte dem simpelthen allesammen i et eller andet tilbud de tit kører på Asos. Teksturen og finishen minder rigtig meget om Chanel’s nye cream blushes, men prisen for alle fire er den samme som for en Chanel (det betyder ikke at man skal lade være med at kigge på Chanels hehe). Der er to peach og to pinkfarvede blushes i forskellig intensitet, så der skulle være noget for enhver smag og hudtone. Hvis jeg skulle sige noget kunne man ønske sig lidt bedre holdbarhed, men da jeg alligevel plejer at opfriske min makeup en til to gange om dagen, er det ikke noget problem for mig personligt. På en aften ude kan det dog blive irriterende da man helst vil undgå at slæbe blush og pensel med i pungen.

01: Nude Velvet

Nude Velvet er nok den mest neutrale af de fire, en lys fersken, der egner sig særlig godt til lyse hudtoner. Den er uden shimmer og passer nok til alt da den er så upåtrængende.

Bourjois Cream blush

Bourjois Cream blush

02: Healthy Glow

Nok min favorit. En lidt mere intens fersken, der har mere af en orange tone og giver lidt mere farve til ansigtet. Jeg elsker en guten alten fersken flush på kinderne.

Bourjois Cream blush

Bourjois Cream blush

03: Rose Tender

En pink, uden at være barbieagtig. Den eneste med en smule (heldigvis fin) shimmer i, som giver en sund glow til kinderne, men jeg har ikke oplevet at den sætter porer og linier i uheldigt lys.

Bourjois Cream blush

Bourjois Cream blush

04: Sweet Cherry

En lidt dybere og mere bærfarvede version af 03, dog uden shimmer. Fin vinterfarve.

Bourjois Cream blush

Bourjois Cream blush

Kan I overhovedet se forskel på billederne af mig…?

Oh well, I må have en fantastisk aften og einen guten Rutsch ins neue Jahr! Og tusinde tak til jer der gider at læse med!

ENGLISH SUMMARY:

I am absolutely loving cream blushes at the moment, they just give a more natural finish and do not leave a powdered look to the skin, this is just great for winter when the skin tends to be on the dryer side. Bourjois have made a cream blush that is not extremely greasy or shiny, and comes in 4 colours, 2 peaches and 2 pinks (each a light and a dark one) – me likes! They remind me of the Chanel ones, just at a more resonable price. I wish you all a fantastic newyears eve and thank you for reading! Hope to see you in the new year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: