Fest makeup

Hej med jer festaber, jeg haaber I havde en fantastisk skön jul! Det havde jeg i hvert fald herhjemme i Deutschland. Der var masser af hygge, glaede, gaver, mad og drikke sammen med familien.

Efter en uge derhjemme föler jeg snart min krop og hud traenger til noget alvorlig detox, men det er ikke det indlaegget skal handle om. I stedet for vil jeg vise jer min makeup fra juleaften, som sagtens ogsaa ville kunne bruges til nytaar.

Jeg kom selvfölgelig ikke udenom de obligatorsike röde julelaeber. Dertil brugte jeg en ny sag fra Catrice. Jeg har naevnt det masser af gange men deres laebestifter er bare et hit! Og koster kun 30 DKK, hvilket jeg stadig ikke kan faette.

Beklager I faar en brugt laebestift, jeg fik ikke taget et billede af den inden juleaften.

Beklager I faar en brugt laebestift, jeg fik ikke taget et billede af den inden juleaften.

Saa hvis I er i Tyskland, saa skynd jer ind i en DM eller Rossmann og tjek dem ud! Det vil undre mig meget hvis nogen ville kunne komme ud uden at have köbt i det mindste en…

IMG_1088

Endnu et crappy billede, men det blev bare ikke bedre.

Ellers blev der brugt:

BASE OG KINDER

IMG_1086

Bourjois Healthy Mix foundation Light Beige

MAC Studio Finish Concealer NC30

Rimmel Wake me up concealer

Kiko Soft Light Powder 04

Contour: Kevyn Aucoin Sculpting Powder

Blush MAC Melba

Highlighter RMS Living Luminizer

Bronzer Nilens Jord

ÖJNE 

IMG_1084

Urban Decay Naked 3

YSL Shocking Mascara

MAC Brow set Beguile

Anastasia Brow wiz Medium Ash

Max Factor khol Nude

Hvad skal I have paa nytaars aften?

ENGLISH SUMMARY:

This is what I wore Christmas Eve. The classic red lip and the new Urban Decay palette which seems to have endless possibilities and go with just about everything. This would be suitable for newyears eve as well, but I think I will go for some smokey eye thing. The lipstick is from Catrice and amazing quality for the price, or actually just amazing quality. Full stop.  Did I say that before…? Oh and excuse the crappy pictures. Are you feeling as pooped as me after days of eating and drinking? I look forward to some healthy food and work-out next week! Well, except on Tuesday, and probably Wednesday…

2 thoughts on “Fest makeup

  1. Kathi says:

    Det look stjæler jeg lige til nytårsfest…hvis jeg kan finde ud af det 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: