Ugens Lieblinge

Her lige en ugens Lieblinge inden juleaftens hallöjet starter – endda med tysk tastatur, haaber I kann baere over med det. Jeg har hygget mig gevaldigt med familie og venner siden vi ankom i lördags, derfor er ugens Lieblinge desvaerre lidt forsinket, Entschuldigung.

IMG_1009

I sidste uge var der en del ting jeg brugte hver dag, og de kommer her:

YSL Shocking mascara

Denne skrev jeg om för, og jeg elsker den forsat. I det hele taget plejer jeg kun at bruge 1-2 mascaraer ad gangen da de jo skal smides ud alligevel efter max 3 maaneder. Den giver meget fyldige vipper, men skal lige törres af med en klud inden brug, ellers bliver det for voldsomt. Det er et tip jeg har hört fra forskellige Makeup artister, og efter en kort fornaegtelsesperiode prövede jeg og blev overbevist – meget mindre klumperi og et flottere og finere resultat. Det eneste man skal göre er lige at törre lidt af mascaraen af paa en papirklud.

MAC Fluidline i Wholesome med Louise Young Superfine Liner brush LY24A

I sidste uge dyrkede jeg et look som jeg jaevnligt vender tilbage til – og det er en forholdsvis lys og neutral öjenskygge med en gele eyeliner. Jeg har prövet utallige pensler til formaalet, men den er med afstand bedst Louise Young Superfine Liner brush, den er virkelig superfin og borsterne har den helt rigtige modstand. Det tager mig cirka halvdelen af tiden at laegge en ordentlig Linie end med andre pensler. Jeg brugte naesten hver dag farven Wholesome fra MAC, en meget mörk graa, som er lidt mindre haard end en almindelig sort. Den er fra en limited edition, dvs den kan ikke köbes mere, men min pointe er egentlig bare at det kan vaere en god idé, isaer til lyse öjne, at springe den dybe sorte over og bruge en mörkebrun eller graa i stedet for.

Bourjois Healthy Mix Foundation i Light Beige

Jeg falder altid for en god gammel hype, nogle gange et par aar forsinket, ligesom i dette tilfaelde. Og jeg aergrer med egentlig mest over at jeg ikke gjorde det för. Denne foundation blev hypet som noget super let og glowy, der ligner Chanels famöse Aqua lumière. Bourjois har reformuleret denne foundation for et halvt aar siden og da jeg saa den paa Asos it tilbud var jeg nödt til at slaa til. Den har den perfekte daekning for min smag og er slet ikke saa glowy som jeg havde frygtet. Den dufter absolut dejligt og frisk, men parfume kan selvfölgelig vaere et problem for sart hud. Den skal helst laases fast med en smule pudder for at forlaenge holdbarheden, i hvert fald med min hudtype.

MAC brow set i Beguile

Brynene maa godt vaere lidt mere naturlige naar der er pang paa öjnene (ja, for mig er brug af en gele eyeliner pang), derfor nöjedes jeg med at give dem en tur med MACs farvet bryngel i Beguile. Der er en lille smule shimmer i, men det gör egentlig bare brynenes udseende mere naturligt frem for optegnet. Jeg har prövet brynmascaraer der holder brynene bedre paa plads end denne, men holdbarheden er ok og dette produkt er bare saa dejlig nem og hurtig at bruge.

Nu maa i allesammen have en fantastisk Weihnachten og hygge jer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: