Kære julemand

Lieber Weihnachtsmann, jeg ved godt vi ikke bruger ønskelister i Deutschland (medmindre man er under 10 år) men hvis du nu mangler lidt inspiration alligevel, så ønsker jeg mig til jul disse fine ting her:

Christmas wishes

MAC paint pots “Stormy Pink” og Tailor Grey”, Nars blush i “Gina” og “Gilda”, Origins GinZing Mascara, Mac Sin Base primer, MAC 239 pensel, Boss Nuit, Nike lange træningstights i sort, Steampod fra L’Oreal Professionnel, Mina bag i sort fra See by Chloé, en rigtig varm sort uld hue, og det behøver ikke være denne her fra Rick Owens – medmindre du insisterer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: