Nøgen igen: Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3 øjenskygge palet

Liebe Leute! Die Naked 3 ist da! Så kom den. Nummer 3 (eller 4 hvis man tæller Basics med) i Urban Decay’s Naked øjenskygge legende. Jeg er glad for de første to, selvom jeg burde bruge dem oftere, men jeg har en fornemmelse at denne her bliver favoritten. Den indeholder mest kølige nuancer med masser af lyserøde toner, både matte med perlemor og med decideret glimmer. Dette såvel som selve indpakningen falder meget godt ind i rosaguld tendensen for tiden. Men lad os get down to Geschäft’et og se lidt nærmere på den:

Urban Decay Naked 3 øjenskygge palet

Urban Decay Naked 3 øjenskygge palet

Og så et træt fredag aftens look med de skygger jeg intuitivt rakte ud efter først.

Urban Decay Naked 3 øjenskygge palet

Urban Decay Naked 3 øjenskygge palet

Jeg brugte Burnout på hele øjenlåget, Nooner i globelinien, som så blev tonet ud med Limit. Darkside for lidt mere definition i ydre øjenkrog og Buzz i midten af øjenlåget. Strange er en rigtig god highlighter til indre øjenkrog og til at tone skyggerne helt ude til brynene. Sluttelig brugte jeg Blackheart som liner på vippekanten og lidt winged ud.

Jeg vender tilbage når jeg har fået afprøvet paletten lidt mere. Min umiddelbare favorit er Mugshot, en taupe med et strejf af lyserød. Jeg tror den ville være fantastisk i et smokey eye.

En ting, der dog dæmper glæden lidt, er at lukkemekanismen er lidt løs på den ene side – sådan noget irriterer mig grænseløst! Altså seriøst grænseløst – jeg er kendt for at bytte læbestifter fordi de ikke clicker ordentligt. Men ellers er jeg slet ikke neurotisk, nej.

Paletten var forudbestilt på lookfantastic (37 GBP/330 DKK), men den er desværre udsolgt lige for tiden. Den KAN fås på den tyske Amazon, men til dobbelt pris – så ville jeg hellere vente indtil den er på lager igen et andet sted.

I morgen skal jeg afsted til Mama, Papa, Bruderherz og julemanden i Deutschland. Glæder mig.

English summary:

Ahh, so it finally arrived! The 3rd palette in the Naked legend. I feel this will be my favourite out of the three since I love pink eyeshadow, and this one contains a lot of pink-toned hues, both mattes, shimmer and glitter shadows. If only the palette locked properly…! The mechanism on mine seems to be damaged on one side, hate that sort of thing! In any case, I do look forward to testing this out over Christmas, where I will be in good ol’ Germany!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: