Benefit High Brow

Jeg sidder her og griner ad mig selv for det er først nu hvor jeg skal til at skrive dette indlæg, at navnet på dagens produkt går op for mig… High brow – eye brow, get it? Flot, Maike. Derudover gjorde min mand mig lige opmerksom på at highbrow er slang for elite/højkultur/intellektuel. Endnu flottere… De er da kommet på nogle vittige navne hos Benefit, det må man give dem.

IMG_0779

IMG_0781

Den eneste grund til det må være min begejstring over en highlighter blyant der ved første glimt egentlig virker ret uspektakulær. Men efter at have læst flere indlæg hvor folk gik bagover blev interessen vækket og den skulle prøves. Jeg har ellers aldrig følt det store behov for at få løftet bryn, men jeg kan efterhånden ikke nægte at jeg der ellers aldrig bekymrede mig om ældningstegn, nu med mine 32 år ikke er helt dugfrisk mere. Derudover er jeg ikke særlig meget oppe at køre over min brynform (let underdrevelse) som bare er snorlige uanset hvor meget eller lidt jeg prøver at forme dem, og oven i købet er de forskellige.

Dette fører os så til Benefit’s High Brow som er en mat, hvid/lyserød cremet blyant der kan bruges under og over øjenbrynene. Og jeg siger jer, jeg var skeptisk men det virker altså! Lagt i en tynd streg under brynet og blended ud med fingeren, får den en til at syne frisk, vågen og ung med det samme. Jeg har prøvet at bruge flere forskellige pensler til at tone den ud, men oplevede at den var lidt stædig og der skulle lidt varme fra fingeren til for at fordele den ordentligt. Så skal man i øvrigt passe lidt på med ikke at lægge den for højt oppe ind i brynene, det er nemlig noget rod at få den ud af hårene igen.

På en eller anden måde kan den noget som andre produkter af den art eller lyse øjenskygger ikke kan. Den giver ikke noget overdrevet, bare en naturlig effekt; der er ingen der ville se at man har hjulpet øjnene lidt på vej. Derudover bilder jeg mig ind, at den giver illusionen af en antydning af en ark i mine streg-bryn.

Der skal også lige nævnes at den egner sig udemærket på den våde kant og i den indre øjenkrog. God farve til det og fin holdbarhed. Så bliver man ikke meget yngre.

Jeg fik i øvrigt min fra Asos som jo kører de mest sindssyge tilbud for tiden. Ellers kan den købes i Sephora eller the usual online webshop suspects som lookfantastic, feelunique mfl. den findes forresten også i en version med perlemor, så hedder den High Brow Glow.

English summary:

Highbrow by Benefit seems to be able to lift one’s brows better than most other products in that category or light eyeshadows, just make sure you blend it our properly with you fingers and us ea thin layer only. It works also quite well on the waterline and the inner corner of the eye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: