Ugens Lieblinge

 

 

IMG_0813

Real Techniques duofibre contour brush, Boss Jour parfume, Beauté Pacifique fugtighedscreme, Youngblood creme blush Taffeta, MAC læbestift Lovelorn, YSL Shocking mascara

Guten Abend allerseits! Jeg har egentlig ikke SÅ meget at rapportere omkring ugens Lieblinge i denne uge da jeg skød cirka en hel uges makeupforbrug i julefrokosten fredag aften, de andre dage brugte jeg ikke så meget pga travlhed, dårligt vejr, dovenhed og andre gode undskyldninger.

Youngblood cream blush (igen) med duofibre brush

Jeg har skrevet om den her og har brugt den hver eneste dag i denne uge, bortset fra weekenden. Den er fantastisk. Jeg kan bedst lide at påføre creme blushes med en stippling blush da de ikke samler så meget produkt op og man kan bygge stille og roligt op – ingen klovnekinder med dem. Min yndlingspensel til det er Real Techniques Duo Fibre contouring brush som efter min mening har den perfekte form og størrelse. Derudover er den ret blød, i modsætning til mange andre pensler af den art.

Hugo Boss Le Jour parfume

Som navnet siger er dette den perfekte dagsparfume, den er hverken for sød eller frisk eller blomstret og slet ikke påtrængende. Jeg vil ikke kaste mig ud i at beskrive duftnoter med top-, mellem- og bundnoter. Det har jeg nemlig ikke særlig meget forstand på. Jeg ved bare at den er lige mig og et godt valg til arbejde.

MAC Lovelorn læbestift

Cirka hver gang jeg har været i MAC det sidste halve år, trak jeg denne målrettet ud af læbestift mængden, kiggede lidt forelsket på den og købte noget andet. For nyligt i en Magasin tilbudsaften fik den så endelig lov til at flytte ind og overtog hurtigt en plads i første række. Det er en neutral til kølig lyserød der er ret naturlig og diskret. Går perfekt til blush’en.

Beauté Pacifique Crème Soyeuse Hydratante Toutes Peaux (what a name)

Jeg havde glemt min ansigtscreme sidste week-end i Hamborg så jeg  var nød til at foretage et lille nødindkøb i duty free på færgen (hvor forfærdeligt). Der var ikke tid til det store research men efter at have hørt meget godt om mærket og et hurtigt og meget tilfredsstillende kig på ingredienslisten (især Squalane på anden plads: forekommer naturligt i kroppen, trænger hurtigt ind, er antibakteriel og rig på antioxidanter) kom den med. Jeg har været ovenud tilfreds med cremen, men har kun brugt den i en uges tid, og kun om morgenen, så jeg vil ikke komme med en endelig vurdering endnu. Men indtil videre har min hud holdt godt på fugten henover dagen og urenheder har været på et minimum.

YSL Shocking Mascara

Den er lidt shocking faktisk. Man skal kunne lide looket med tykke, voluminøse vippere. Men det kan jeg heldigvis. Der er nok mange der kun ville bruge den til en aften ude. Jeg regner dog desværre med at den ikke kommer til at holde så længe da den er ret tyk i konsistensen og allerede efter et par uger har en tendens til at klumpe.

Det var det jeg havde at fortælle jer. Ønsker jeg en god uge!

English summary:

This week I have not been wearing much makeup at all – except Friday night so I do not have THAT much to tell you. I have been wearing the Youngblood blush I was writing about last week every single day though, it’s just amazing, soft and glowy and pretty. The Real Techniques Duofibre contour brush is just perfect for applying this, and any other cream blushes. Other makeup item was the YSL Shocking mascara which I have been wanting to try in a while. It is kind of shocking, as in giving very thick, dramatic and voluminous lashes. But I do like that look. Hope it won’t dry out too soon. My perfume this week is one of my favourites, Hugo Boss Le Jour, as the name says very suitable for daytime and the office. I am lousy at describing fragrance so I will not even start. Go and have a sniff if you have the chance, it’s lovely. Lastly I have been using the Beauté Pacifique Crème Soyeuse Hydratante Toutes Peaux (what a name), which was an emergency purchase as i had forgotten my day cream for a weekend trip. I was intrigued by the brand, which I have heard so much good about and the ingredients (especially the squalane), and so far I have been loving it for its moisturising and smoothing effect. Plus I had rather clear skin this week which I attribute to this moisturiser. Have a great week ahead everyone!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: