Julefrokost med 20er/30er tema

Jeg overlevede årets firma julefrokost. Sådan lige. Det var ganske morsomt. Festen blev holdt på Det Ny Teater og temaet var 20er/30erne. Imod alle forventniger var endda mændene med på det – masser af seler, ærmeholdere og butterflies.

Min søde kollega og veninde Aiste kiggede forbi inden festen og vi tøsehyggede med makeup, hår, bobler og lærte once and for all at sorte trusser ikke går med lyse kjoler. Vi gav den fuld gas med retro makeup, men holdte det trods alt ikke helt autentisk med helt mørke læber, en rund øjenskyggeform, mat hud og tynde øjenbryn. Mit ynkelige forsøg at lave nogle hurtige finger waves blev heldigvis dækket af den vidunderlige hair piece fra Jannie Baltzer som jeg havde på til mit bryllup. SÅ dejligt at kunne lufte det igen. Aiste havde lavet hendes selv. Jeg bliver altid så imponeret over sådan noget, kan dårligt nok sy en knap på selv.

Her er der lige lidt før/efter. Så har I set mig helt uden makeup. Vi kan jo ligeså godt få det overstået.

IMG_0739

IMG_0744

Jeg er vild med den matte røde læbestift til Aiste, hun blev til den totale femme fatale. Det er i øvrigt Ruby Woo fra MAC.

Nedenunder kan produkterne jeg har brugt til min makeup ses, jeg har desværre ikke noget billede af Aistes da hun brugte sin egen foundation og hapsede læbestiften med i tasken. Jeg lagde en smokey eye med matte grå og sorte øjenskygger på hende.

Som base brugte jeg MAC’s Fortified Skin Enhancer i Neutralize, en gul primer med glow, Rimmel’s wake me up concealer og Maybelline’s 24h stay flydende foundation, som er den der holder bedst på mig. Ever. De kom desværre heller ikke med på billedet, var vist ikke helt ved bevidsthed endnu da jeg tog billedet i formiddags…

MAC Mineralize Skin Finish i medium dark, Illamasqua blusher i Tweak, Sleek øjenskygge palette i Bad Girl, Maybelline Color Tattoo i Permananet Taupe, Kevyn Aucoin Scuplting Powder, Catrice læbestift i Love's Di-wine, YSL Shocking Mascara, Clinique khol liner i Black Diamond

MAC Mineralize Skin Finish i medium dark, Illamasqua blusher i Tweak, Sleek øjenskygge palette i Bad Girl, Maybelline Color Tattoo i Permanent Taupe, Kevyn Aucoin Scuplting Powder, Catrice læbestift i Love’s Di-wine, YSL Shocking Mascara, Clinique khol liner i Black Diamond

Hvad er/var jeres julefrokost look? Kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre.

God lørdag aften! Min bliver en med sofa, Homeland og vietnamesisk takeaway.

English summary:

This is what my dear colleague Aiste and I wore for this year’s Christmas party with work. We did our best with some full on retro makeup without going all the way with thin brows, very dark lips, the rounded eyeshadow shape and supermatte skin. Aiste became a real femme fatale, looove the red matte lipstick on her (MAC’s Ruby Woo). I was so happy to have an occasion to wear the lovely headpiece from my wedding by Jannie Baltzer. So much fun with a theme party and good to see that even the guys went all out. How was your Christmas do?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: