Festmakeup

IMG_0640IMG_0745

IMG_0752

IMG_0751

Er der nogen der også skal til julefrokost i aften? Jeg tænkte jeg viser jer lige hvordan jeg så ud sidste weekend til fødselsdagsfest i Hamburg, hvis det var at I manglede noget last minute inspiration til en aftenmakeup og ikke lige gider røde julelæber når man skal igennem flere retter og masser af snak og drinks?

Lookets fokus er øjnene hvor jeg har brugt Wet’n Wild’s Comfort Zone øjenskygge palette. Kikset navn, grim indpakning, men nogle seriøst fremragende øjenskygger der gemmer sig bag den crappy plastiklåge. Jeg har brugt “definer” skyggen fra den højre kolonne hen over hele øgenlåget (ovenpå en grå creme øjenskygge fra Maybelline for at give farven dybte og at øge holdbarheden) og den er bare så flot. Det er en nærmest exakt dupe for MAC’s “Club” og har en brun-grøn-blå tone der changerer alt efter lyset. Sådan lidt juletræ-i-den-mørke-nat agtigt. Jeg tonede den ud med noget bronzer i globelinien, og afsluttede med champagenfarvet highlight fra samme palette i indre øjenkrog og til sidst sort eyeliner. Fertig.

Man får i øvrigt de fineste krøller når man er gået med en løs topknot dagen over og bare løsner den om aften. Lidt hårspray og man er good to go.

Ah ja, læberne må helst være nedtonet med så meget fokus på øjnene. Jeg ved godt den nyeste trend siger man må godt begge dele, men jeg foretrækker nu den gute alte regel med fokus på enten øjne eller læber. Her brugte jeg MAC Cremecup. Elsker denne læbestift. Sjovt nok skal jeg netop i aften netop have fokus på begge, men kun fordi vi kører 20er/30er tema!

Håber det kan bruges og frohe Weihnachten! (Det ville vi nok aldrig sige i Tyskland inden d. 24.)

English summary:

Maybe you can use this as makeup inspiration for one of the season’s parties? Star of the show is the Wet’n Wild Comfort Zone palette with the definer shade from the right column. It’s an almost exact dupe for MAC Club and has a fascinating duochrome sheen to it in a teal-brown shade. Wet’n Wilds eyeshadow are in general of amazing quality. Too bad with the crappy name and packaging.

2 thoughts on “Festmakeup

  1. Kathi says:

    Nais! Et billed af de øjneskyggene du bruger kunne vaere hjaelpsom – hvis man nu ikke har den eksakt sammen palette derhjem. Bruger du i øvrigt flydende eyeliner? PS, et indslag om 20/30er fest og make-up ville vaere kanon! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: