Youngblood luminous creme blush i Taffeta

IMG_0594

IMG_0595

Guten Morgen Schönheiten! Her en lille anmeldelse af cremeblush’en “Taffeta” fra Youngblood. For dem der ikke kender til brandet: Youngblood er et mineralkosmetik mærke som er mest kendt for deres mineralsk pudder foundation som jeg dog ikke er særlig begejstret af. Men alle fortjener da en chance til.

Jeg holder meget af cremeblush, især om vinteren når huden er lidt tørrere. Farven Tafetta er en neutral (måske en smule kølig) lyserød med meget fin shimmer i. Jeg vil tro at den er god til rigtig mange hudtoner og er sikker på der er mange der ikke ville være ked af at finde sådan en under træet.

Blushen giver en sund, strålende hud og frisker ens ansigt op med det samme – jeg synes endda den lige tager et par år af alderen. Konsistensen er cremet (nåååå er det rigtigt?!), men jeg mener altså rigtig cremet – så cremet den nærmest blender sig selv ud, ingen pletter eller ujævnheder her. Selvom den er olie-fri.

En stippling brush er et godt værktøj til at påføre cremeblush selvom Youngblood skriver man skal bruge fingrene. Men jeg bryder mig perosnligt ikke om at gå med fingrene i creme produkter og prøver så vidt muligt at lade være. Nogle gange lykkes det bedre end andre. Der er konsistenser der kræver varmen fra fingrene for at kunne blendes ud ordentligt, men ikke denne her.

Jeg friskede op en gang i løbet af dagen hvilket er normalt for min hud og cremeblushes. For bedre holdbarhed skal der bare pudderblush til.

Ok, det var ligesom det jeg havde at fortælle jer om denne sød lille pink sag.

Her de obligatoriske mugshots – til venstre ses den ungdommelige glow ;), til højre ses farven.

IMG_0707IMG_0685

Hvad synes I om creme blush? Og hvordan påfører I den helst?

English summary:

I recently got this luminous cream blush from Youngblood and wanted to share my thoughts on it with you. It is extremely creamy and almost blends by itself while still lasting just as long as any other cream blush. I like to use a stippling brush to apply it although Youngblood says you should use your fingers – germophobe and stuff… This oil-free blush in “Taffeta” is a nice neutral pink shade (leaning slighly cool) and will look good on many skintones I reckon. It has a subtle shimmer to it and gives the skin a youthful glow. I am usually wary of shimmer blushes (Nars Orgasm – go away!) since I feel they can emphasise my pores, but this one looks quite natural and rather blurs imperfections out.

What do you thin about cream blush and how do you prefer to apply it?

2 thoughts on “Youngblood luminous creme blush i Taffeta

  1. […] har skrevet om den her og har brugt den hver eneste dag i denne uge, bortset fra weekenden. Den er fantastisk. Jeg kan […]

  2. […] med på det seneste: cream blush! I kunne måske fornemme det efter mit indlæg for nyligt om Youngblood’s cream blush. Der er mange forskellige konsistenser og finishes af cream blush, nogle er mere creme agtige og […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: