Ugens Lieblinge

Hallo Leute! Så er det tid til ugens Lieblinge – som lovet med lidt færre ting end sidst. I denne uge kunne jeg lide ting der ellers er utypiske for mig: pudder frem for flydende foundation og en mørk kohl liner der tryller katteøjne frem for en lys der åbner øjnene. Men lad os da bare komme i sving med Lieblinge’ne!

IMG_0583

Catrice Prime & Fine Highlighter, Illamasqua blush, Bare Minerals foundation, Maybelline Master drama kohl liner, Benefit Porefessional

BASEN

IMG_0585 eidted

Shocker: Bare Minerals Original foundation i Medium Beige og Handy buki pensel

Som I måske læste i den sidste udgave af ugens Lieblinge, er jeg ikke nogen fan af pudder som sådan. Men efter at have læst så meget godt om denne foundation, bl.a. på Rikkes blog, måtte jeg prøve alligevel, især efter jeg havde fået at vide fra min kosmetolog at det bare var ‘the way to go’. Jeg gik efter den originale formel (der findes også en mat version) i håb af at den ikke gav det frygtede pudrede look. Og dommen er at jeg faktisk rigtig godt kan lide den. Så sagde jeg det. Hver gang jeg brugte den blev jeg overrasket over hvor godt jeg kunne lidt den. Ja, det er stadig en pudder, men den giver netop en sund og subtil glød frem for flad og pudret hud. Den kan også sættes med noget facemist, fx MAC Fix +, eller noget thermal vand fra Vichy eller La Roche Posay så den ser mere naturlig ud. Derudover er holdbarheden for mit vedkommende helt i top, og det er noget jeg savner i rigtig mange foundations. Til sidst kan den bygges op alt efter hvor god eller skidt ens hud er en given dag. Så der blev jeg positivt overrasket i mine gamle dage.

Porefessional primer fra Benefit

I denne uge skiftede jeg Clarins primeren ud med Benefit’s Porefessional, der som sagt gør stort det det samme når det gælder at udjævne hudoverfladen – bare med en mere mat finish og lidt bedre glanskontrol. Det gjorde jeg for at udligne noget af gløden i ovennævnte foundation. Det virkede udemærket. Kan købes i Sephora og hos de store internationale onlineshops, som lookfantastic, feelunique, asos etc.

DET FARVEDE

IMG_0592 edited

Snehvide kinder med Illamasqua blush

Jeg elsker Illamasqua blushes. Det er nok de bedste blushes i pudderform som jeg har prøvet – ekstrem pigmenterede, spændende farver, silkebløde og holdbare. Tweak ser måske lidt skræmmende ud i panden, men hvis den bruges med meget lette strøg giver den dette har-været-ude-i-snevejret-sunget-og-fældet-juletræ-og-talt-de-funklende-snefnug-og-mit-navn-er-snehvide look, I ved. (JEG synes det giver mening) Illamasqua er et britisk makeup mærke der er lidt mere eksperimenterende, sådan lidt in your face agtig – hvor passende – og aldrig har skuffet mig. Kan bestilles i deres webshop.

En utvivlsom highlighter fra yndlings drugstore mærke Catrice

Catrice er et fuldstændig fantastik mærke som jeg plejer at gå amok på når jeg er i Deutschland. Det er slet ikke til at fatte hvor gode læbestifter de sælger til en latterlig penge, men dem skal vi ikke snakke om i dag. Sikkert en anden dag. Til gengæld skal vi snakke om deres highlighter, som er en meget diskret en af slagsen. Jeg synes i det hele taget at highlightere er tvivlsomme når man ikke har perfekt hud. Jeg bryder mig ikke om diskokugle looket som hurtig kan opstå når shimmerpartiklerne er for store og for mange. En anden ting er farven som for mig helst skal ikke skal være for hvid eller kold, men hellere gå i champagne eller rosaguld retning. Denne highlighter som er i farven Fairy Dust opfylder alle mine krav, den er ultrafin, subtil og har den helt rigtige farve. Som I måske kunne gætte kan Catrice ikke købes i danske butikker (WARUM NICHT?!), men highlighteren (og andre spændende og billige produkter) kan bestilles fra Tyskland fx hos Kosmetik Kosmo til meget rimelige fragtpriser.

Brune katteøjne med Maybelline Master Drama Khol Liner

Katteøjne passer da fint til snehvider, ikke? Det gjorde de i hvert fald for mig i denne uge. Jeg plejer meget sældent at gå efter dramatisk øjenmakeup til hverdagen men jeg mener der findes en opskrift til at gøre katteøjne hverdags- og kontorduelige: 1. Tag brun liner i stedet for sort 2. Hold øjenlåget meget neutralt. 3. Læg lineren i en tynd streg på den våde kant og på øverste vippekant og blend den lidt ud. 4. Wing den lidt ud for det katteagtige, men ikke for meget. Maybelline Master Drama er nok noget af det blødeste jeg har prøvet af kohl liner, dvs den er nem at lægge og har en intents farve. Jeg plejer ikke at have problemer med skridende eyeliner (udover på den våde kant men sådan er det jo), så jeg er glad for den cremede konsistens.

Schluss Aus Ende.

Her lige et billede af Lieblinge’ne på mig:

IMG_0654

English summary:

Time for the weekly favourites. When it comes to base products I have been enjoying the bare minerals original foundation – very unlike me since I am not a huge fan of powder. But this one gives a lovely glow without a flat and powdery finish. Applied with the bare minerals handy buki brush you can build up coverage as needed easily. In order not to look too glowy, aka shiny, I put Benefit’s Porefessional underneath which both smoothes over pores and fine lines, also mattifies the skin quite well. For very season appropriate snowwhite cheeks I have been reaching for Illamasqua’s Tweak blush, applied with a light hand. I don’t always use highlighter, but this week I have been enjoying Catrice’s rosey champagne coloured powder offering which imparts a very subtle sheen on the top of the cheekbones. Another rather atypical thing for me is to use dark eyeliner, especially at work, but I find that a brown (here Maybellines’s master  drama liner in dark bbrown), softly blended out and ever so slightly winged liner is a flattering way to put some more emphasis on the eyes without being too OTT. Have a great week ahead!

* By the way, none of my posts are sponsored, I am just putting in links for your convenience.

2 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. Kathi says:

    Det ser flot ud! Er ellers ikke så meget til katteøjne, men denne “down-graded” version skal da i hvert fald prøves

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: