Månedens neglelak og en velsignelse

Jeg har ordnet negle i aften. Det er en mindre sensation for jeg synes det er hamrende besværligt. MEN nu ved jeg at lakken sidder som den skal i knap to uger takket være hjemmelavede gele negle. Det var intet mindre en en velsignelse da kits til hjemmebrug blev tilgængelige for Otto Normalverbraucher (Otto Normalforbruger, nej, Gud og hver mand). For det værste er, når man så endelig har taget sig sammen til at ordne negle, dvs. fikse neglebånd, file, underlak, lak, endnu et lag lak, overlak og tøøøøøøørretid, at så lakken skaller af efter 2 dage – også gerne kortere tid når man har et lille barn.

Depend "Scarlet", fra i Matas. Og ja, den ser en smule patchy ud men det er fordi sminkebordslyset går amok på den, det er fint i normalt lys. Kan ikke fortælle jer om dagslys for det har jeg ikke set i alt for lang tid.

Depend gellack i farven “Scarlet”
Og ja, den ser en smule patchy ud men det er fordi sminkebordslyset går amok på den, det er fint i normalt lys.
Kan ikke fortælle jer om dagslys for det har jeg ikke set i alt for lang tid.

Jeg har fået lagt Shellac en gang i mellem, men det blev lidt uoverskueligt at huske at booke tid, sætte en time af efter arbejde og ikke mindst betale de 300-400 dkk hver gang. Derfor ønskede jeg mig Red Carpet Manicure LED sættet til sidste jul efter at have hørt Sam fra Pixiwoo rose det i skyerne. Det fungerer ligesom at lægge almindelig neglelak, bare at lagene skal hærdes i 1 minut i en LED lampe. Når man er færdig, er man færdig, ingen tørretid – jeg vil tro at det tager ligeså lang tid som en omgang med almindelig lak, bare at denne her holder i 1-2 uger. Yay! Jeg kan oplyse at jeg har ingen trang overhovedet til at skifte farve flere gange om ugen, så der bliver nok kun neglenews max en gang om måneden. En bonus mere er at jeg synes den er nemmere at lægge: jeg er virkelig ikke nogen mester i at lægge neglelak, men med gel lak er jeg for det meste nogenlunde tilfreds med resultatet frem for at håbe der er mørkt hvor jeg skal henne. Kort efter jeg fik udstyret lancerede Depend deres gellack LED sæt i Danmark og jeg har fundet ud af at produkterne er kompatible med mit – SÅ praktisk.

Red Carpet Manicure sættet, kan køber her: http://www.beautybay.com/nailcare/redcarpetmanicure/professionalledkit/

Red Carpet Manicure sættet, kan købes på Beauty Bay

I weekenden skal vi til Hamborg for at fejre en meget liebe veninde der har fødselsdag og i anledningen har jeg smækket noget mørkerødt halløj på fra Depend: farve Scarlet. Synes det er flot og passer til alt, især juletiden. Prost!

IMG_0578 edited

Dumme storm i dag – gjorde at Magasin ikke holdte deres 20% Goodie Card aften. Blev I også ramt af stormen? – Jeg ved godt det næsten ikke kan være mere alvorligt end min historie, men fortæl!

English summary:

Wow, I managed to do my nails today – a minor sensation because I find it such a faff: manicure, several layers of varnish, drying time etc. That’s why I am soo pleased with DIY gel polish which holds for up to 2 weeks. Perfect, especially when you find your regular polish chips fast, like me – I rarely pass the one day mark. It find it takes just as long time as doing regular polish and I feel absolutely no need to change the shade on my nails more often than that so I’m a happy camper. Well, when I finally get myself to taking care of those tips. Tonight I opted for a dark red in anticipation of celebrating my dear friend’s birthday in Hamburg on the weekend. 

4 thoughts on “Månedens neglelak og en velsignelse

 1. Sindssygt god blog. Og jeg, der ellers aldrig bruger neglelak får helt lyst til at prøve.

 2. moriudlandet says:

  Negle har indtil fornyligt været min dårlige samvittighed!

  Jeg elsker ellers velplejede, lakerede negle, men har bare aldrig været ret god til at lægge lak på. Og som afvænnet neglebider (pinligt) er det vigtigt at holde neglene pæne og lakerede, så den gamle, dårlige adfærd ikke kommer igen…

  Men så åbnede der en lækker beauty salon i vores fitnesscenter – og siden da har jeg fået lavet “gelish nails” hos dem. Det er vistnok det samme, som det du lægger – en særlig gel-lak, der stivner i LED-lys og hos mig holder de i 3-4 uger, når jeg får lavet french manicure.

  Jeg filer dem til undervejs, så de ikke bliver til lange kløer. Som husmor fungerer det ikke for mig med rigtigt lange negle.

  Det koster også en del mindre end i DK – jeg giver 200 kr. hver 4. uge 🙂

  • Ja, man føler sig bare så meget mere tilpas med velplejede negle!

   Det er helt sikkert samme princip de lægger på dig. Jeg synes stadig det er fascinerende 🙂

   Hvor rart at det holder så længe, jeg er nød til at tage det af efter senest 2 uger pga udgroningerne. Og dét til 200 DKK ville jeg da klart også vælge da de trods alt er profs og bare gøre det bedre en når man selv skal sidde og fægte med venstre hånd, upraktiske vinkler osv. Jeg filer dem også altid ned undervejs da jeg heller ikke kan holde lange negle ud.

   Har du haft problemer me dat tage det af? Jeg har oplevet at jeg skal sidde i 15, helst 20 minutter inden det kommer ordentlig af uden at skade neglepladen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: