Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (verdens længste navn) i 01 Rose

IMG_0200 komprimeret

Hov, der var lige en læbebalsam-slash-gloss der sneg sig ind i Matas posen sammen med primeren jeg skrev om i går… Det er en lækker (ja, bogstaveligt) læbe balsam/gloss med et strejf af farve – godt om vinteren hvor det kan drille lidt med tørre læber og læbestift. Den dufter og smager let af vanilje, men på en behaglig måde – og jeg kan fortælle jer at jeg ellers hader de fleste parfumerede læbeprodukter. For nogle uger siden smed jeg faktisk en masse læbestifter ud fordi jeg simpelthen ikke kunne fordrage duften eller smagen og ikke fik dem brugt pga det.  Udover at den dufter godt og blidt, er den overhovedet ikke sticky eller irriterende at have på. Perfekt til at smide i tasken på en travl dag. Wunderbar.

Clarins lip

Hvordan har I det med parfumerede læbeprodukter? Hvis I er ligesom mig, hvilke synes I er værst? (Mit bud: Rimmel – føj for satan og igittegittegitt! Kan noget dufte og smage mere syntetisk og billigt end deres læbestifter?)

English summary:

So this little beauty sneaked into my shopping bag when I got the primer I wrote about yesterday. It’s a sheer and subtle lip balm-slash-gloss with a pleasant vanilla scent (coming from someone that usually despises scented lip products). It’s quite nourishing, non-sticky and perfect on the go when you just quickly need to throw something uncomplicated on. How do you feel about perfumed lip products?

2 thoughts on “Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

  1. Ela says:

    It sounds interesting! I usually don’t mind vanilla scent but personally I wouldn’t go for any fruit ones. I tend to eat them within 5 minutes after applying on my lips 😉 What I hate the most about most of the lip glosses is their stickiness, so I would definitely like to try this one. I also like that it looks very natural!

    • Hehe. I agree with the stickiness, super annoying when your hair gets caught on the lips and pulls the gloss all over your cheeks – not a good look 😉 I think you would look great with it, I think they have around 8 shades in total.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: