Willkommen til ugens Lieblinge

Hver weekend pakker jeg min makeup pung for hele ugen (jeg kunne fint overleve flere måneder med den) og lader den stå på kontoret da jeg ikke gider at få min makeup ødelagt i det vidunderlige danske vejr efter en cykeltur igennem byen. Om fredagen ryger den med hjem igen, og når jeg pakker ud konstaterer jeg tit at jeg ikke har brugt 90% af produkterne fordi jeg netop var så glad for nogle få af dem. Det gav mig en idé til et nyt ugentligt indslag: “ugens Lieblinge” hvor jeg vil vise jer de 10% der er blevet hevet ud af pungen de fleste dage. Jamen så lad os da ikke spilde tiden, her kommer sidste uges Lieblinge:

IMG_0441

Oriflame Brow Kit, Chanel øjenskygge, Korres Lip Butter, Max Factor khol, Laura Mercier Silk Creme Foundation, Maybelline Anti-Age Effekt concealer, Gosh BB powder, Nilens Jord Bronzing Powder

Nå, ja, som sagt er det ting der er brugt flittigt og blevet kastet rundt i min makeup pung, så I må undskylde at de har mistet noget af deres glans – dog ikke glorien, det lover jeg. Jeg tror jeg vil investere i en ordentlig makeup pung med flere forskellige afdelinger. Nogle anbefalinger anyone? Har set en gennemsigtig en fra MAC på nettet, det kan være den skal tjekkes lidt nærmere ud.

BASEN

Gosh BB powder 04 Beige, Laura Mercier Silk Crème Foundation i Sand beige, Maybelline Instant Anti-Age Effekt concealer i 01 Light, Nilens Jord Bronzing Powder No. 503

Gosh BB powder 04 Beige, Laura Mercier Silk Crème Foundation i Sand beige, Maybelline Instant Anti-Age Effekt concealer i 01 Light, Nilens Jord Bronzing Powder No. 503

Gosh BB pudder uden pandekage

Jeg bruger pudder så lidt og sjældent som muligt da jeg ikke kan lide en pudret finish på huden, men min hud er fuldstændig utilregnlig og i denne uge har den besluttet sig for at være fedtet – fedt. Gosh har ikke opfundet den dybe tallerken med deres BB powder men det jeg godt kan lide er at den indeholder hyaluronsyre som hjælper huden med at holde på fugten. Derudover ser den ikke overdreven mat og flad ud på huden, da man nemt kan nøjes med en lille smule af den. Selvsagt bruger jeg en pensel frem for den der lille skumpandekage (hvad i alverden hedder de på dansk?!). Hvis man vil kan man få den til at dække lidt ved at bruge lidt mere, skulle der være behov for det i løbet af en lang dag.

Genial Laura Mercier foundation

Jeg genopdagede  den fuldstændig geniale Laura Mercier Silk Crème foundation som simpelthen giver det flotteste finish. Selvom den dækker godt ser man ikke ud som om man har tonsvis tyk foundation i ansigtet og den efterlader hverken huden mat eller glowy (jeg har aldrig forstået den der dewiness hype…), bare silkeagtig, ligesom navnet siger. Jeg bruger farven sand beige som efterhånden bliver en tand mørk nu at sommergløden er forsvundet, men da jeg en gang i mellem bruger selvbruner går det. Og på en eller anden mysteriøs vis tilpasser den sig utrolig godt hudtonen. Kan virkelig anbefale den! Kan købes i Helle Thorup Spa eller på strawberrynet.

Concealer med… goji-bær

Concealeren fra Maybelline har bare en rar, forholdsvis tynd konsistens, kan blendes ud hurtigt og dækker mørke rander under øjnene udemærket – i hvert fald mine. Derudover indeholder den haloxyl (der indeholder peptider) som hjælper huden under øjnene med at få dens naturlige farve – nej, den er ikke blå – tilbage. Og goji-bær – øh ja… det har jeg så ikke så meget at sige om. Man kan diskutere applikatoren, men jeg synes at concealeren føles dejlig at få på – mere som en øjencreme end en concealer. Den er købt i gode gamle Deutschland i DM (love!) og jeg ved faktisk ikke om den kan fås her. UPDATE: jeg har i dag (3.12.) lært far de kloge pudderdåser at goji bæren er en kraftig antioxidant. Endnu bedre så.

Nilens Jord solskinspudder – den bedste

Jeg bruger stort set solskinspudder hver dag til at varme ansigtet lidt op og se lidt sundere ud. I øvrigt bruges den ikke til at konturere da bronzere for det meste har en for varm tone til det og deciderede kontureringsprodukter efter min mening er bedre egnet til det – men mere om det i et andet indlæg. (Jeg er ikke uddannet makeup artist eller noget, det her er bare hvad jeg har fundet ud fungerer for mig.) Nå, lange Rede, kurzer Sinn, Nilens Jord i farven 503 er den bedste bronzer jeg har prøvet. Den giver den fineste glød nogensinde uden at have de der forfærdelige glitterpartikler der bare er så uflatterende på min hudtype. Jeg har virkelig ikke behov for at have min porer betonet… Udover det er farven perfekt, hverken for orange eller gul  i det, mere en rødlig undertone, ligesom naturlig solbrændt hud. LOVE!

DET FARVEDE

Oriflame brow kit, Korres lip butter i Quince, Max Factor khol kajal i 090 Natural Glaze, Chanel øjenskygge i 90 Fauve

Oriflame brow kit, Korres lip butter i Quince, Max Factor khol kajal i 090 Natural Glaze, Chanel øjenskygge i 90 Fauve

Oriflame brow kit der tilpasser sig humøret

Det varierer meget hvordan jeg lige har lyst til at fylde mine bryn ind. Jeg har været meget glad for Oriflame brow kit siden jeg modtog det i en goodie box, men nogle gange foretrækker jeg bare at bruge en øjenbrynspen – I ved, dovenhed osv. Men når jeg bruger pudder elsker jeg dette sæt hvor man kan blande en lysere og en mørkere nuance alt efter hvilket udtryk man går efter, om man lige har farvet dem, hvilket humør man er i osv. Begge farver er kolde og velegnet til bryn. Jeg bruger ikke voksen, men foretrækker et andet produkt for at hold styr på dem. De er nemlig to værre fætre der simpelthen ikke vil blive siddende som de skal. Der følger faktisk også 2 minipensler med, som dog ikke duer, så jeg har altid en anden med.

Korres lip butter i pink fasen

Som nævnt i mit tidligere indlæg er jeg i en pink læbefase, og Korres lip butter i Quince er en perfekt kontorkompatibel og nedtonet version af det. Jeg synes Korres lip butters er dejlige, og plejer læberne utrolig godt – meget tiltrængt i det kolde vejr.

Chanel fauve øjenskygge bandit

På øjnene valgte jeg nærmest alle dage Chanel øjenskygge i fauve, en let lilla taupe bandit med glimmer i, på øjnene må der nemlig godt glitres igennem. Nogle gange bruger jeg en grå cremeøjenskygge nedenunder som base, og det giver et mere smokey udtryk, men stadig fint for hverdage. Synes jeg.

Anti-træthedskhol fra Max Factor

Sidst men ikke mindst har vi en nude khol, her versionen fra Max Factor – et af de produkter jeg bruger nærmest hver dag. Den var særlig praktisk i sidste uge hvor jeg var kronisk træt fordi jeg skulle forberede en universitetseksamen i fredags på min videreuddannelse på KU. Sådan en nude khol gør bare underværker og åbner øjnene op når man er træt. Denne fra Max Factor kan jeg særlig godt lide da den bliver godt siddende og er godt pigmenteret.

Nå, er der overhovedet nogen der stadig læser med? Lektien efter første ugens Lieblinge: færre produkter!

Her får I lige et billede med produkterne smidt i mit ansigt på 5 minutter søndag aften efter en dag uden makeup:

IMG_0481

5 thoughts on “Willkommen til ugens Lieblinge

  1. Julie says:

    Super brugbart indlæg! Hvor køber du Age rewind concealer?

  2. Julie Riber says:

    Tak for svar. Jeg er ikke så gode venner med den tyske Amazon. Den vil ikke sende til mig. Har du nogen erfaring med det?

    • Nå, det var da ærgerligt! Ja, jeg har bare forskellige adresser gemt derinde og indtil videre brokkede den sig ikke, hverken til tysk eller dansk adresse. Jeg fandte desværre ikke andre webshops der leverer til DK. Du kunne måske prøve ebay? Den hedder ellers Age Rewind Eraser på det amerikanske marked. Håber det lykkes 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: