Black Friday!

Black Friday

Jeg havde næsten glemt den årlige Black Friday indtil min indbakke blev fuldstændig oversvømmet med tilbudsaktioner. Black Friday er på Thanksgiving Day og bliver især i USA betragtet som begyndelsen af juleshoppingsæsonen.

Her får I lige de tilbud jeg synes er værd at kigge på:

Beauty Bay: 15% fratrukket automatisk (udvalgte mærker)

feelunique: 15% kode “festive15” (hele weekenden)

Escentual: 20% automatisk fratrukket (amerikanske mærker)

Zalando: 20% kode “blackfriday1”

Jeg bestilte ellers en fin lille sølv Marc Jacobs taske i en webshop (monnierfreres.de) der har 30% på alt i dag, men som desværre ikke leverer til Danmark. Så venter der en dejlig julegave fra mig selv og til mig selv når jeg kommer hjem til mine forældre til Weihnachten.

Happy shopping!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: