3 MAC læbestifter

Som I måske ved er der lige åbnet en MAC pro-store på Købmagergade. Det skulle jeg selvfølgelig ikke snydes for og tog forbi en tur i fredags efter arbejde (dårligt tidspunkt!). Der var mega fyldt og man kunne nærmest ikke komme til sagerne så det gjaldt om at tage en hurtig beslutning. Jeg fik overtalt ekspedienten om at hjælpe mig ved at “vide præcis hvad jeg skal have” og  heldigvis er min ønskeseddel fra MAC aldrig tom. Derfor fik tre fine læbestifter spontant lov til at flytte ind i samlingen. Jeg ved godt der er ikke så meget nyhedsværdi i disse farver da de er en del af standardsortimentet men jeg er nu meget glad for dem alligevel.

IMG_0239 IMG_0240 IMG_0276

Shy girl

Shy girl er en karamel agtig nude med et strejf af fersken som dog går lidt i det brune. Efter min mening og på mine læber. Det er en cremesheen og derfor cremet og pigmenteret. Jeg synes ret godt om cremesheens, de holder forholdsvis længe og giver en flot glans uden at være for glossy. Den er absolut hverdagskompatibel og ville fungere med en nedtonet makeup med lidt farve på kinderne eller også til fest med smokey eyes.

IMG_0291 IMG_0408

Sunny Seoul

Sunny Seoul falder lige ind i mit Beutschema (bytteskema? I ved…). Kan måske ses på mit ansigtsudtryk. En klassisk varm peachy pink . Denne formel er cremesheen + pearl. Når jeg læser pearl eller frost i forbindelse med læbestifter så holder jeg mig ellers langt væk, men MAC får det til at fungere her. Ja, man kan se en smule shimmer men den virker på ingen måde gammeldags og giver mere en fin glans end at man kan tælle shimmerpartiklerne på læberne – og alle andre steder. Jeg kan simpelthen ikke stå for peach læbestifter selvom jeg ikke engang synes det passer særlig godt i denne årstid. Den er lidt sheer i det hvilket gør den meget nem at bære i hverdagen – også om vinteren.

IMG_0295

IMG_0391

Impassioned

Den sidste i trio’en er Impassioned – en farve jeg har savlet over i lang tid nu og nu skulle det være. En pangpink (ja, hvem siger udlændige ikke kan berige det danske sprog?). Jeg er i det hele taget i en pinke læber fase for tiden – for første gang i mit liv. Syntes ellers pink læbestift kan virke billig og lidt overdone, og Impassioned er med sikkerhed ikke en farve jeg ville rocke på kontoret. Men den er SÅ flot! Senest til julefrokost er det dens tur. Finish’en her er Amplified og den er ultracremet og pigmenteret. Jeg er ekstremt fornøjet og denne er min yndling ud af de tre selvom jeg nok kommer til at bruge den mindst.

IMG_0278 IMG_0400

Er der nogle af farverne der falder i jeres smag?

4 thoughts on “3 MAC læbestifter

  1. Impassioned ser fantastisk ud på dig, men den er måske for stærk til min lyse hud. Skal vist afprøves først…

    • Tak skal du have! Jeg er også glad for den (sagde jeg det…?) Den kan også duppes på læberne for et lidt mere nedtonet look. Jeg vil mene den går til mange hudtyper. Lad mig vide hvad du synes hvis du prøver!

  2. kavauwe says:

    Impassioned sieht super aus! Bringste mal nen Lippenschminkkurs hier? würd nämlich total gerne Lippenstift benutzen, krieg das aber nie auf die Reihe..
    Ps, darf man hier auf deutsch kommentieren ;)?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: