“Øh tak, og hvem er du?”

IMG_0342

Whoa, første blogpost!

Jeg vidste slet ikke hvor svært det er at skrive sådan en når man egentlig er fuld af gode idéer til en blog.

Altså hvis der nu var nogen der rent faktisk læste det her, så ville jeg sige til dem: ”Guten Tag og velkommen til min skønhedsblog Achtungbeauty!” Så ville de sikkert spørge: ”Øh, tak, og hvem er du?” Ok, here we go: Jeg hedder Maike, er Tysker – Achtung stavefejl – og flyttede til Danmark i 2008 hvor jeg bor sammen med min dejlige mand og søn på Østerbro. Til daglig arbejder jeg i en stor dansk virksomhed som kommunikationsmedarbejder.

Så længe jeg kan huske har jeg været besat af alt der er relateret til skønhed og især makeup. Jeg elsker at se makeup gør en forskel på mig og andre, at glemme tiden i Magasins stueetage, at have en god hår dag, at læse de utallige skønhedsblogs jeg følger, finde det perfekte produkt til formålet, at have en god hud dag og at blive inspireret af kreative og dygtige mennesker… und so weiter.

Her på bloggen jeg vil dyrke min passion og skrive lidt om forskellige produkter, dele makeups og inspiration.

Sidst, men ikke mindst, ville jeg sige: ”Det ville være mig en ære hvis du havde lyst til at følge med. ”

Tschüss for nu og see ya on the pretty side!

Maike

2 thoughts on ““Øh tak, og hvem er du?”

 1. moriudlandet says:

  Hejsa Maike,

  Nu havde jeg endelig et fri-øjeblik til at læse din blog. Til lykke med den – hvor er det hele fint, visuelt smukt og inspirerende!

  Og hvor er det herligt at få ærlige reviews på make-up uden sponsorering. Jeg er bare ikke til de der blogs, der stort set kun handler om sponsorerede produkter og “give away’s”. Det bliver så overfladisk og trættende, synes jeg…Men du ved jo at jeg advokerer for ÆRLIGHED frem for alt, ha ha.

  Jeg kan allerede nu se, at du også får mig introduceret for nye (læs: for mig ukendte) mærker. Det giver forhåbentlig nogle bedre køb til min kosmetikpung fremover. Den plejer ellers kun at indeholde MAC og Clinique, men det bliver jo lidt kedeligt i længden 🙂

  Der findes ikke noget bedre end at være god ved sig selv på en regnvejrsdag – og det inspirerer du i dén grad til. Tak for det!!!

  Knus fra Tine

  • Hej Tine, tusind tak for de søde ord og fordi du havde lyst og tid til at kigge ind! Det betyder meget for mig at du siger bloggen formår at inspirere.

   Tror vi har det lidt på samme måde med bloglandet som nogle steder er muteret til en eller anden form for overfladisk og smagsløs reklamegrød enten for sig selv eller andre. Godt at der er nogle der ikke sparer på krydderierne 😉 Ja, hvorfor ikke grød med chili?

   Knus tilbage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: